Menu

Δημ. Παπακώστας: "Τα τζάκια & οι ξυλόσομπες πνίγουν την Καρδίτσα - Απειλή για τη δημόσια υγεία!"

Καταστάσεις ασφυξίας στην Καρδίτσα, τηΛαρισα, στο Θεσσαλικό κάμπο,από την αυξημένη καύση βιομάζας, ξύλων, λόγω της υπερφορολογησης του πετρελαίου θέρμανσης, διαχρονικά, από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοφία Τόλια: "Πλήγμα για τους αγρότες το πολυνομοσχέδιο!!!"

Ανατρέχοντας στις πομπώδεις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό κόσμο και τον πρωτογενή τομέα, ενθυμούμαστε μια σειρά ωραιοποιημένων δεσμεύσεων, όπως η καθιέρωση φθηνού αγροτικού πετρελαίου, το μειωμένο τιμολόγιο της Δ.Ε.Η για όλη την καλλιεργητική περίοδο,

Διαβάστε περισσότερα...

Δημ. Παπακώστας: "Αθάνατο, αυθεντικό κινηματογραφικό ρεπορτάζ των Θαν. Κατσαρού & Θαν. Αλεξανδρή για την Αργιθέα που αγαπήσαμε!!!"

Ο αξέχαστος Θανάσης Κατσαρός μαζί με το φίλο της ορεινής Πατρίδας μας, τον Θανάση Αλεξανδρή, φωτογράφισαν - κινηματογραφησαν αξέχαστες στιγμές των ορεισιβιων Αργιθεατων, στις  πέτρινες  δεκαετιες  του '50- 60-70-80-90.....

Διαβάστε περισσότερα...

Σωτήρης Κουλοκτσής: "Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα και σχέδιο για τη χώρα"

Ένα ακόμη πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων ψήφισε η ετερόκλητη κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ. ΕΛ. Αυτοί που θα έσχιζαν τα μνημόνια και θα έκαναν τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλη, για μια ακόμη φορά έσπευσαν χωρίς ουσιαστική διαπραγμάτευση, χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς φυσικά να κοκκινίζουν για τα μεγάλα ψέματα που είπαν στους Έλληνες, να θέσουν την υπογραφή τους σε μια σειρά από σκληρά μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Δημ. Παπακώστας: Υπουργός Π. Σκουρλέτης: "Το 2018, χρονιά της Αυτοδιοίκησης!"

1.Με δημόσια δήλωση του ο Υπουργός Εσωτερικών Π.Σκουρλετης, παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλ.Χαριτση, των προέδρων ΕΝΠΕ Κ.Αγοραστου, της ΚΕΔΕ Γ. Πατουλη, του κ. Γκοτσοπουλου, Διευθ.Συμβουλου ΕΕΤΑΑ, δεσμεύτηκε ότι:

Διαβάστε περισσότερα...

Δημ. Παπακώστας: "Καλλικρατικά ...γραφειοκρατικά εμπόδια σε ορεινούς Δήμους!!!"

Διαβάζουμε στο έγκυρο  Ευρυτανικο"Βήμα του Πολίτη":

"Άκυρες δύο αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής Δήμου Αγράφων για εργασίες αποκατάστασης βλάβης αποχετευτικού δικτύου και βλάβης δικτύου ύδρευσης σε χωριά του ορεινού,

Διαβάστε περισσότερα...

Δημ. Παπακώστας: "Η Τοπική Αυτοδιοίκηση... "μήλο πολιτικης έριδος", ενόψει Δημοτικών εκλογών!"

Με το νέο χρόνο, το 2018, η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπήκε σε προεκλογική χρονιά, ενόψει του έτους εκλογών το 2019,για ανάδειξη νέων Περιφερειακών και Δημοτικών Οργάνων.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιάννης Τσιούτρας: "Οργάνωση - Αγώνας - Διεκδίκηση. Τα τρακτέρ στις πλατείες και προχωράμε"

Όλα αυτά τα χρόνια αποδείχτηκε ότι κανένας αγώνας και καμία θυσία δεν πάνε χαμένα. Ότι κερδίσαμε είναι αποτέλεσμα των σκληρών αγώνων μας, τίποτα δεν μας χαρίστηκε.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοφία Τόλια: "Κρεσέντο προαπαιτουμένων!!!"

Την ώρα που το ενδιαφέρον των περισσότερων εστιάζει στο Σκοπιανό, θέμα που ανέσυρε από τον πάγο σκόπιμα η Κυβέρνηση για να αποπροσανατολίσει από τα μείζονα θέματα της οικονομίας και της σκληρής πραγματικότητας, στη βουλή ψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο – μαμούθ των εκατοντάδων άρθρων και πλέον των χιλίων σελίδων!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS