left banner
right banner
Menu

Δημ. Παπακώστας: "Επιτέλους! Έργα Ασφάλτου - Σύνδεσης Ανατολικής Αργιθεας/Ι.Μ. Σπηλιάς με χωριά Αχελώου & Ν. Άρτας

Η ορεινή, δυσπρόσιτη Αργιθεα, σπάει τον "κύκλο των χωματόδρομων", που ταλανισε γενεές γενεών Αργιθεατων και εισέρχεται στην εποχή της Ασφάλτου, οριστικά, ολοκληρωμένα!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Σπύρος Λάππας: "Δικαιοσύνη στα χρόνια της ...Χολέρας"

Ποτέ δεν μίλησα δημόσια για δικαστικές αποφάσεις. Και δεν το έκανα όχι διότι με απέλειπε το θάρρος. Και το κάνω τώρα για αρχίζει να μου λείπει η ελπίδα, ως άνθρωπος εκ των έσω (37 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης μαχόμενης δικηγορίας).

Διαβάστε περισσότερα...

Δώρα Θωμοπούλου: "Η ώρα της Κεντροαριστεράς: Ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί"

Τώρα που τα ψέματα τελείωσαν και οι ωραιοποιήσεις και οι αυταπάτες δεν βρίσκουν έδαφος πλέον, γιατί η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, το ελπιδοφόρο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς να ανασυσταθεί και από αρωγός να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων μπορεί και πρέπει να αγκαλιαστεί από όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Κωτσός για το αναπτυξιακό συνέδριο: "Αφού δεν έχουν σχέδιο, ας φτιάξουμε το δικό μας!!!"

Τα Αναπτυξιακά Συνέδρια στην Ελλάδα αποτελούσαν πάντα σημαντικά πεδία ανταλλαγής εποικοδομητικών απόψεων, για τις κατευθύνσεις πάνω στις οποίες μπορούν να κινηθούν ρεαλιστικές πολιτικές, προκειμένου να παραχθεί, σε κάθε περίπτωση, το προσδοκώμενο απ’ την κοινωνία, αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δημ. Παπακώστας για την επίσκεψη εργασίας του Γ. Δραγασάκη στην ορεινή Αργιθέα

Εθεάθη, κατά ασφαλέστατες πληροφορίες μας,χθες 12/10/17, στην ορεινή ΑΡΓΙΘΕΑ, στο ανενεργό  εργοτάξιο της Συκιάς (90χλμ από Καρδίτσα) ο Αντιπρόεδρος Γ. Δραγασακης, συνοδευόμενος από Στελέχη της ΕΥΔΕ ΑΧΕΛΩΟΥ και το Δήμαρχο Λαρισαιων.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολιασμός - απάντηση του πρώην Δημάρχου Μητρόπολης Γ. Γιοβάνη στο δελτίο τύπου του Πρόεδρου της Τ.Κ Μητρόπολης

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι δεν είναι εσκεμμένη η αναφορά του Προέδρου της ΤΚ Μητρόπολης, οτι από το 2000 που κατασκευάστηκε το πάρκο μέχρι σήμερα (δηλαδή 17 χρόνια εκ των οποίων τα 3 είναι δικιάς του θητείας), δεν συντηρήθηκε ο συγκεκριμένος χώρος στην τοποθεσία Μπιμπλή.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δημ. Παπακώστας για το 4ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που έγινε στη Λάρισα

Χθες στη Λάρισα, στα πλαίσια του 4ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου για τη Θεσσαλία, που ομολογουμένως έκλεισε με επικοινωνιακή και ουσιαστική επιτυχία, αντιπαρατέθηκαν δύο απόψεις, δύο "γραμμές ".

Διαβάστε περισσότερα...

Η Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου για το 4ο Περιφερειακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή οι εργασίες του 4oυ Περιφερειακού Συνεδρίου για τη παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη ανάπτυξη στη Λάρισα.

Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Γκαβογιάννης: "Με αφορμή μια τοποθέτηση…"

Με έκπληξη άκουσα τον Πρόεδρο ης ΝΟΔΕ Καρδίτσας Λάμπρο Τσιούκη σε ραδιοφωνική εκπομπή να υπερβαίνει το ρόλο του και με ξεχωριστό ζήλο να αποπειράται να χρίσει υποψηφίους για τις εκλογές στο Δήμο Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS