Εκπαιδευτικά Νέα

Ανακοινώθηκαν 3.445 διορισμοί εκπαιδευτικών στην Α/βάθμια και Β/βάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 5/8) οι διορισμοί 1.817 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και 1.628 εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση,

Πανελλήνιες: Αλλαγές στα επιστημονικά πεδία για την εισαγωγή σε Πυροσβεστική και Λιμενικό

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας και στις Σχολές Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και εφεξής, θα πραγματοποιείται και από το Επιστημονικό Πεδίο «Επιστημών Υγείας και Ζωής».

Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις για την πλήρωση των θέσεων Προσωρινών Διευθυντών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις – προσκλήσεις πλήρωσης θέσεων Προσωρινών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί επίδοσης των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr.

Έρχονται νέοι προσωρινοί Διευθυντές στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Καρδίτσας

Η ψήφιση της τροπολογίας που αφορά στην  αντικατάσταση των Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας με προσωρινούς Διευθυντές, άνοιξε τον δρόμο αλλαγών και στις Διευθύνσεις της Καρδίτσας.

Tροπολογία Κεραμέως για την αντικατάσταση των νυν Διευθυντών Εκπαίδευσης με προσωρινούς Διευθυντές

Κατατέθηκε, από την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως, προς ψήφιση, στη Βουλή στο Σχέδιο Νόμου για την Ιδιωτικής Εκπαίδευση τροπολογία, με την οποία προβλέπεται η αντικατάσταση των Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με προσωρινούς Διευθυντές Εκπαίδευσης.

«Xαρισματικά παιδιά»

Ο όρος «χαρισματικά παιδιά» έχει γίνει ευρέως αποδεκτός από την επιστημονική κοινότητα τα τελευταία χρόνια.

  • Κατηγορία Clever Book

Έγινε ο ορισμός της εξεταστέας ύλης για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021

Σε ορισμό της εξεταστέας ύλη για το έτος 2021 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Υπ. Παιδείας: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ