Εκπαιδευτικά Νέα

Συγκροτήθηκε το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας - Επίκεινται παραιτήσεις των αιρετών

Σε συγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Καρδίτσας, προχώρησε περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης με απόφαση που ελήφθη πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 11 Ιανουαρίου.

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Καρδίτσας: «Δεν είναι μέτρα τα ανοιχτά παράθυρα και οι κουβέρτες» (+Βίντεο)

O πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας «Ν. Πλαστήρας» κ. Βαϊος Κουτής, ο Γραμματέας κ. Δημήτρης Ταξιάρχης και το μέλος κ. Σωτήρης Μόκκας, πραγματοποίησαν σήμερα (Πέμπτη 14/1) αργά το μεσημέρι, παράσταση διαμαρτυρίας στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Καρδίτσας κ. Θανάση Μπότα,

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη (14/1) στα γραφεία της Α/βάθμιας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας την Πέμπτη 14-1-2021, θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας στις 13:30μ.μ , λόγω της πανδημίας δεν καλούμε τα μέλη μας αλλά θα είναι μόνο μέλη του Δ.Σ.

Πανελλήνιες: Τι αλλάζει για την εισαγωγή στα ΑΕΙ - Σε διαβούλευση το νομoσχέδιο

Τρεις βασικές αλλαγές επιφέρει το νομοσχέδιο των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, όσον αφορά στην εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αναστολή λειτουργίας για τμήμα του 2ου Δημοτικού Σοφάδων

Σε 14ημερη αναστολή λειτουργίας βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου, τμήμα της Α’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, καθώς την πρώτη μέρα της επανέναρξης και στα rapid test που διενεργήθηκαν στους μαθητές, είχαμε δύο θετικά.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας για το άνοιγμα των σχολείων

Συναδέλφισσες/οι

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ευχόμαστε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια καλή και δημιουργική χρονιά. Μία χρονιά που όμως διαφέρει τόσο πολύ από όλες τις προηγούμενες.

Ανακοινώθηκε από το Υπ. Παιδείας η μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) για το σχολικό έτος 2020-2021 αποφάσισε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Συστάσεις για την επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων με έμφαση στον εξαερισμό των εσωτερικών χώρων

Συστάσεις για την επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων με έμφαση στον εξαερισμό των εσωτερικών χώρων τους κατά τη χειμερινή περίοδο με απώτερο σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού SARS CoV-2 γνωστοποίησε το Υπουργείο Υγείας με έγγραφο που υπογράφει ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας Παν. Πρεζεράκος.

Σε λειτουργία η πλατφόρμα δωρεάν ελέγχου COVID-19 για εκπαιδευτικούς

Τη δυνατότητα διενέργειας δωρεάν ελέγχου COVID-19 εξασφάλισαν για την εκπαιδευτική κοινότητα τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εθνικής Άμυνας. Εκπαιδευτικοί έχουν ξεκινήσει ήδη να δηλώνουν εθελοντικά την πρόθεσή τους να εξεταστούν προληπτικά για κορωνοϊό, μέσω της πλατφόρμας δωρεάν ελέγχου COVID-19 για εκπαιδευτικούς https://edu.testing.gov.gr/, ενώ έχουν προγραμματιστεί και τα πρώτα ραντεβού για αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ