Εκπαιδευτικά Νέα

Ξεκινούν οι αιτήσεις στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ - 4 ειδικότητες για 70 σπουδαστές στην Καρδίτσα

Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου και με διάρκεια έως 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την εγγραφή 2.720 σπουδαστών και σπουδαστριών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για το χειμερινό εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2021-2022.

Επίσκεψη 4 εκπαιδευτικών του Εσπερινού Σχολείου στο Παλέρμο της Σικελίας στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε σεμινάριο κατάρτισης Erasmus+ KA101

Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λ.Τ. Καρδίτσας συμμετέχει ως εταίρος αποστολής στο πρόγραμμα Erasmus+ KA101 μαθησιακής κινητικότητας προσωπικού με τίτλο «Συναισθηματική νοημοσύνη και μαλακές δεξιότητες για την ένταξη των μειονοτήτων, των μεταναστών και των προσφύγων στα ευρωπαϊκά σχολεία» και κωδικό σχεδίου 2020-1-EL01-KA101-077919.

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το νέο σχολείο

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής που είχαν ζητήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για την «αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών».

Το Υπ. Παιδείας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων έτους 2021

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) των Πανελλαδικών Εξετάσεων ολοκληρώνεται  την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 τα μεσάνυχτα. 

Παραίνεση Προέδρου Τμήματος Δ.Ε.ΞΥ.Σ. Καθηγητή Ι. Παπαδόπουλου σε υποψηφίους φοιτητές κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου

Τελευταία ημέρα υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων φοιτητών η 28η Ιουλίου 2021.

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Από σήμερα (26/7) οι δηλώσεις προτιμήσεων περιοχών

Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ