Εκπαιδευτικά Νέα

Το Γυμνάσιο – Λ.Τ Μαγούλας συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διαδικτυακή συνάντηση που οργανώθηκε από σχολείο της Τουρκίας

Στις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας ,το Γυμνάσιο-Λ.Τ Μαγούλας συνεχίζει την υλοποίηση των ευρωπαϊκών του προγραμμάτων, αυτή τη φορά όμως διαδικτυακά.

Αρνητικά όλα τα rapid tests στα Ειδικά Σχολεία των Σοφάδων

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του COVID-19.

Διαγράφονται οι απουσίες σε μαθητές που μένουν με ευπαθή άτομα - «Μπαίνουν» σε υποχρεωτική τηλεκπαίδευση

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύθηκε χθες, Τετάρτη, στο ΦΕΚ (1512/Β'/14.04.2021), καθορίζονται νέες λεπτομέρειες για το τι ισχύει για τους μαθητές που, αν και οι ίδιοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα, συνοικούν με άτομα σε ευπαθείς ομάδες.

Οργανικά κενά και πλεονάσματα Δ.Ε. Καρδίτσας - Χαρακτηρισμός υπεράριθμων εκπ/κών – Ρύθμιση υπεραριθμιών 2021

Το ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας με την με αριθ. 10η/15-04-2021 πράξη του κατήρτισε πίνακες οι οποίοι περιέχουν αριθμητικά τα οργανικά κενά και πλεονάσματα (υπεραριθμίες) κατά κλάδο και σχολική μονάδα.

Τα στοιχεία απουσιών και θετικών self-test θα συγκεντρώνουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Τρίτη και Παρασκευή, οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιες Εκπαίδευσης κάθε Περιφερειακής Ενότητας, θα συγκεντρώνουν τα συνολικά στοιχεία των απουσιών, μαθητών και εκπαιδευτικών και μαζί με τον αριθμό των θετικών self-test, θα τα γνωστοποιούν αρμοδίως.

Καραγιάννης – Κουτής: Άμεση λύση των προβλημάτων στην εκπαίδευση και self-tests από τον ΕΟΔΥ στα σχολεία (+Βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα (Τετάρτη 14/4) το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας η ΕΛΜΕΚ και ο Σύλλογος Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας «Ν. Πλαστήρας, για άμεση λύση των συσσωρευμένων προβλημάτων της εκπαίδευσης αρχής γενομένης από τη λήψη ουσιαστικών μέτρων για την υγειονομική ασφάλεια εκπαιδευτικών και μαθητών αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που τα σχολεία άνοιξαν ξανά και η πανδημία του νέου κορωνοϊού βρίσκεται σε έξαρση.

Υπ. Παιδείας: 2ο αυτοδιαγνωστικό τεστ για όσους προσέλθουν την Πέμπτη (15/4), στα Λύκεια όλης της χώρας

Το δεύτερο δωρεάν αυτοδιαγνωστικό τεστ οφείλουν να παραλάβουν όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας από τα φαρμακεία, να το διενεργήσουν απόψε ή αύριο νωρίς το πρωί και να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ, προκειμένου να προσέλθουν στα Λύκεια την Πέμπτη 15/4.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη (14/4) στην Κεντρική Πλατεία

Ένα χρόνο τώρα βιώνουμε τα τραγικά αποτελέσματα της αναποτελεσματικής διαχείρισης της πανδημίας στη ζωή, την υγεία,  τη μόρφωση και συνολικά στα δικαιώματά μας.

Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας: 2η διαδικτυακή ενημέρωση μαθητών - μαθητριών Γ' Λυκείου για τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας και Λάρισας δια των εκπαιδευτικών του Τομέα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Μυργιώτη Ευφροσύνης και Βλαχοδήμου Ευπραξίας αντίστοιχα,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ