.
.
.

Δώρα Θωμοπούλου: "Ο νέος ανασχηματισμός μια κεντροαριστερά φενάκη" Κύριο

Δώρα Θωμοπούλου: "Ο νέος ανασχηματισμός μια κεντροαριστερά φενάκη"

...

Ο νέος ανασχηματισμός  της κυβέρνησης αποτελεί  μια ύστατη προσπάθεια δημιουργίας κεντροαριστερής  κυβέρνησης, μια φενάκη, ένα  κεντροαριστερό προσωπείο  που κρύβει την βαθειά συντηρητική σκέψη του κυρίου Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός που με τις αυταπάτες του οδήγησε τη χώρα στο τρίτο μνημόνιο, όπως είχε κάνει και ο προκάτοχος του Σαμαράς  με το ουδείς αναμάρτητος με το δεύτερο μνημόνιο, σχημάτισε ένα  κυβερνητικό μόρφωμα που αποτελείται από ένα συνονθύλευμα ακροδεξιών, δεξιών, αυτό-προσδιοριζόμενων  σοσιαλιστών και αριστερών κυνηγών καρέκλας.

Το ΚΙΝΑΛ σταθερό στον δρόμο του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν έχει κάνει στροφή προς τα δεξιά όπως κατηγορείται από τις/τους προσχωρήσασες/προσχωρήσαντες στο ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν είναι αυτό που συνεργάζεται με τον Κουίκ, την Κουντουρά, την Παπακώστα, τον Παπαγγελόπουλο, την Χρυσοβελώνη και τον Κόκαλη αλλά εκείνες/εκείνοι που επέλεξαν την αλλαγή πολιτικής στέγης.

Το ΚΙΝΑΛ  έχοντας στέρεες πολιτικές ρίζες και συγκροτημένο πολιτικό πρόγραμμα απευθύνεται με εντιμότητα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα γι αυτό θα αποτρέψει την παραπλάνηση των προοδευτικών πολιτών από τον  ΣΥΡΙΖΑ και θα διαλύσει τις υπεραισιόδοξες προσδοκίες της νεοφιλελεύθερης ΝΔ για αυτοδυναμία. Ο ανασχηματισμός είναι μια πράξη απελπισίας που εκθέτει το απεγνωσμένο, απεχθές κυβερνητικό  μόρφωμα.

Δώρα Θωμοπούλου

Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ν. Καρδίτσας

.

Τελευταία τροποποίηση στις20 Φεβρουαρίου 2019, 01:27
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ