Σχολικό πρωτάθλημα Χάντμπολ: Ήττα στο τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος για τα κορίτσια του 2ου ΕΠΑΛ Κύριο

Σχολικό πρωτάθλημα Χάντμπολ: Ήττα στο τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος για τα κορίτσια του 2ου ΕΠΑΛ

...

Στη Λάρισα διεξήχθη σήμερα ο τελικός του Πανθεσσαλικού σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ κοριτσιών με την ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας να γνωρίζει την ήττα κόντρα στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου με σκορ 26-6 .

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στην ομάδα της Καρδίτσας. Η τελική διαφορά των 20 γκολ δείχνει και τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ανταγωνιστών. Παρά την ήττα στο τελικό όμως η φετινή πορεία της ομάδας του κ. Μάττα στο σχολικό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική αφού κατέκτησε αρχικά το πρωτάθλημα Καρδίτσας κόντρα στο 1ο ΓΕΛ, για να προκριθεί στη συνέχεια στο τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.

Στο τελικό, που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Θωμά στη Λάρισα, τα κορίτσια του 2ου ΕΠΑΛ δεν κατάφεραν να υπερνικήσουν το εμπόδιο των εκπαιδευτηρίων Ράπτου. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν εύκολα για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα Θεσσαλίας κερδίζοντας για άλλη μια φορά στο τελικό ομάδα από το νομό Καρδίτσας. Θυμίζουμε ότι στο περσινό πρωτάθλημα το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας ηττήθηκε στη Λάρισα από το σημερινό πρωταθλητή.

 2ο ΕΠΑΛ (Μάττας): Καραμπέκου, Κουτσικου, Νταρακλίτση, Ντοκο, Πάνου, Παππά, Σπαθαρα, Ταφιλη, Τζιαμαλή, Τσιοπούλου, Τσίτου, Χαντζιάρα, Χαρκοπλιά

.

Τελευταία τροποποίηση στις15 Απριλίου 2019, 13:58

Διαβάστε επίσης:

επιστροφή στην κορυφή