Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με αντίπαλο την Ανάληψη κλείνουν το 2012 τα κορίτσια του Ολυμπιακού Καρδίτσας Κύριο

  • 22 Δεκεμβρίου 2012, 16:37
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Μπάσκετ

Ένα ακόμα παιχνίδι θα δώσει η Γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ανάληψη στο εξ΄αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Το προγραμματισμένο τότε παιχνίδι δεν είχε διεξαχθεί λόγο της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων του Βόλου.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και η coach Κουτσώνη δηλώνει αισιόδοξη πως οι παίκτριες της θα αποδώσουν καλό μπάσκετ κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2012.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 13:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου και διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κκ. Παπαδημητρίου και Βαρδουνιώτης.

Πηγή: Ιστοσελίδα Ολυμπιακού Καρδίτσας

Τελευταία τροποποίηση στις22 Δεκεμβρίου 2012, 16:41

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva