Α1 ΕΣΚΑΘ: Πέρασε από τον Κρόνο ο Ολυμπιακός - Στα Φάρσαλα και πάλι το ντέρμπι
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Μπάσκετ
Οι παίκτες του Στ. Μπελάγια από το πρώτο δεκάλεπτο πήραν προβάδισμα στον αγώνα το οποίο και αύξησαν σημαντικά στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο. Η χαλάρωση των ερυθρόλευκων στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο έφερε την διαφορά ακόμα και στους 5 πόντους λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας.
Να σημειώσουμε ότι στον αγώνα τραυματίστηκε ο Αγγέλης και τις επόμενες ημέρες θα δείξει αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.
Τα δεκάλεπτα: 16-22, 12-21, 15-14, 18-12
Στο ντέρμπι της ημέρας που έκρινε και την πρώτη θέση στην βαθμολογία οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με το Γ.Σ. Φαρσάλων να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη επί του Γ.Σ. Σοφάδων με 69-94.
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
Γ.Σ.Φαρσάλων - Γ.Σ. Σοφάδες 69-64
Κρόνος Τρικάλων - Ολυμπιακός Καρδίτσας 61-69
Γ.Σ. Ελασσόνας - Αστέρας Λάρισας 66-58
Σπάρτακος Λάρισας - Ίκαροι Τρικάλων 50-72
Την Κυριακή στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ήφαιστος Καρδίτσας - Γ.Σ. Αμπελώνα.
Για να δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάντε κλικ εδώ.
Εντός έδρας αγώνες για Γυμναστικό Σοφάδων και Ολυμπιακό Καρδίτσας περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική, ενώ εκτός έδρας με Σπάρτακο αγωνίζεται ο Ήφαιστος.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Ίκαροι Τρικάλων - Αστέρας Λάρισας
Ολυμπιακός Καρδίτσας - Γ.Σ. Ελασσόνας
Γ.Σ. Σοφάδες - Κρόνος Τρικάλων
Γ.Σ. Αμπελώνα - Γ.Σ. Φαρσάλων
Σπάρτακος Λάρισας - Ήφαιστος Καρδίτσας