Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Ασημένιο μετάλλιο για τον Θανάση Κωνσταντινίδη Κύριο

  • 31 Αυγούστου 2024, 23:58
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Διεθνή
Παραολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Ασημένιο μετάλλιο για τον Θανάση Κωνσταντινίδη

..

Τα τέσσερα μετάλλια (2 ασημένια, 2 χάλκινα) έφτασε η Ελλάδα κατά την 3η ημέρα (31/8) των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

 

Το τέταρτο ήρθε από τον Θανάση Κωνσταντινίδη, ο οποίος στην τελευταία του προσπάθεια στον τελικό της κορίνας F32, έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ ρίχνοντας 38.65μ. για να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο!

Αυτοί είναι οι τρίτοι διαδοχικοί Παραολυμπιακοί Αγώνες που ο 54χρονος Κωνσταντινίδης κατακτά το αργυρό μετάλλιο στην κορίνα.

Νικητής και χρυσός Παραολυμπιονίκης ο Ρώσος Αλεξέι Τσούρκιν που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος ρίχνοντας 40.33μ.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Λάζαρο Στεφανίδη που κατέλαβε την 5η θέση με 36.87μ., ενώ ο Δημήτρης Ζησίδης ολοκλήρωσε στην 9η θέση με βολή στα 23.90μ.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva