«Λευκός καπνός» για νέο Δ.Σ. στην Αναγέννηση με επικεφαλής τον Θ. Καραμπέκο (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

«Λευκός καπνός» για νέο Δ.Σ. στην Αναγέννηση με επικεφαλής τον Θ. Καραμπέκο (+Φώτο +Βίντεο)

...

Εντολή σχηματισμού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα αναλάβει τις τύχες της ερασιτεχνικής Αναγέννησης πήρε από την Γενική Συνέλευση ο κ. Θέμης Καραμπέκος, που εδώ και λίγο καιρό εξεδήλωσε ενδιαφέρον για την ομάδα.

Η απόφαση δεν είχε πλήρη ομοφωνία, όπως τουλάχιστον φάνηκε στην δια ανατάσεως ψηφοφορία καθώς υπήρχαν και αντίθετες φωνές όχι τόσο ως προς το πρόσωπο του Καρδιτσιώτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, όσο ως προς την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Συγκεκριμένα οι αντιδρώντες υποστήριξαν πως πριν δώσουν την οποιαδήποτε εντολή θα πρέπει να γνωρίζουν ποιοι θα απαρτίζουν το Δ.Σ. ή, όταν αυτό συσταθεί να έρθει προς έγκριση σε νέα Γενική Συνέλευση.

Από την πλευρά του ο κ. Καραμπέκος ξεκαθάρισε πως θέλει σήμερα την εντολή για να συνεχίσει τις διερευνητικές επαφές για την συγκρότηση του Δ.Σ. αλλά δεν είναι δυνατόν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να εγκρίνεται κάθε πρόσωπο που επιλέγει ή να πάμε κάθε τόσο σε Γενικές Συνελεύσεις. Αυτό πάντως που δεσμεύτηκε είναι ότι την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Μεγάλη Δευτέρα θα παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου το νέο Διοικητικό Σχήμα.

Πριν την ψηφοφορία ο νέος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διοικητικός ηγέτης της Αναγέννησης παρουσιάστηκε στην Γενική Συνέλευση που μετά από πολύ καιρό είχε μεγάλη συμμετοχή και μιλώντας στα μέλη τόνισε πως με τους συνεργάτες θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να φέρει την ομάδα εκεί που ήταν αλλά και πιο ψηλά ακόμα.

Αναφέρθηκε σε μεγάλη και επίπονη προσπάθεια και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Δεν είμαστε, συνέχισε, επαγγελματίες παράγοντες, ούτε ήρθαμε για να κερδίσουμε από το ποδόσφαιρο. Αυτό που μας ένωσε όλους όσους θέλουμε να οδηγήσουμε την Αναγέννηση στην επόμενη μέρα, υπογράμμισε, είναι η επιθυμία η ομάδα να κάνει κάτι κάλο.  

Συνεχίζοντας είπε ότι η Αναγέννηση δεν έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την κατάσταση και σε αυτή τη θέση και δεν της αρμόζει να βρίσκεται εκεί. Η πόρτα, σημείωσε, θα είναι ανοιχτή για όλους και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα είναι καλοδεχούμενοι και εξέφρασε την πεποίθηση πως χωρίς την βοήθεια των μελών της Γ.Σ. και του κόσμου της Αναγέννησης γενικότερα, δεν μπορεί να προχωρήσει καμία προσπάθεια.

Απαντώντας ακολούθως σε ερωτήσεις των μελών τόνισε ότι θα αναλάβει το σύνολο του χρέους του ερασιτέχνη που είναι περίπου 15.000 ευρώ, διευκρίνισε πως το βασικό μέλημα θα είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα γίνει προσπάθεια να υπάρξουν χορηγίες και προς τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ. Διευκρίνισε, δε, πως μιλώντας για βοήθεια του κόσμου αναφέρεται στην παρουσία του στο γήπεδο και την στήριξη της προσπάθειας της ομάδας.

Περισσότερα δεν θέλησε να αναφέρει λέγοντας ότι υπάρχουν σκέψεις και προγραμματισμός που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Νωρίτερα στη Γ.Σ., της οποίας προήδρευσε ο κ. Κατσίκης, ακούστηκε ο διοικητικός απολογισμός δια στόματος του απερχόμενου προέδρου κ. Κώστα Κακούσιου, όπως και ο οικονομικός και τα μέλη του Δ.Σ. που πλέον αποστέλλει παρελθόν, απάντησαν σε ερωτήσεις των μελών.

Την διαδικασία, εκτός των άλλων παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας Γιάννης Σβάρνας και Κων/νος Ξυλομένος, πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων και δεκάδες μέλη του Συλλόγου.

Π.Κ.

.

Τελευταία τροποποίηση στις15 Απριλίου 2019, 23:53

Διαβάστε επίσης:

επιστροφή στην κορυφή