Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με υποβιβασμό απειλείται ο Λεβαδειακός για απόπειρα δωροδοκίας Κύριο

  • 9 Φεβρουαρίου 2011, 07:58
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Λεβαδειακό για την απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων, πριν από πέντε μήνες, και πλέον η ομάδα της Λειβαδειάς απειλείται με υποβιβασμό.



Αρκετούς μήνες μετά τον αγώνα του Λεβαδειακού με τα Τρίκαλα, οπού οι νεοφώτιστοι κατήγγειλαν την απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα τους Χρήστου Πούρη, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Λεβαδειακού.

Εάν οι κατηγορίες αποδειχθούν τότε ο Λεβαδειακός απειλείται με υποβιβασμό και πρόστιμο 300.000 ευρώ. Μάλιστα ασκήθηκε δίωξη και στον Γιάννη Κομπότη για ηθική αυτουργία που κινδυνεύει με τη σειρά του με πρόστιμο 20.000-60.000 ευρώ αλλά και απαγόρευση οποιουδήποτε συσχετισμού με το ποδόσφαιρο στο μέλλον.

Πλέον η δικαιοσύνη θα αναλάβει να λύσει την πολύκροτη υπόθεση και να προσπαθήσει να αποδείξει εάν ευσταθούν ή όχι οι κατηγορίες του τερματοφύλακα των Τρικάλων.

 

Τελευταία τροποποίηση στις9 Φεβρουαρίου 2011, 08:02

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα αγωνιστεί η Αναγέννηση! Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα αγωνιστεί η Αναγέννηση!
    16 Αυγούστου 2021, 17:13
  • Διακοπή συνεργασίας του Γ.Σ Λάρισας με τον προπονητή Μάριο Πρίμορατς Διακοπή συνεργασίας του Γ.Σ Λάρισας με τον προπονητή Μάριο Πρίμορατς
    1 Φεβρουαρίου 2016, 13:36
  • Με Πολύγυρο της Κυριακή στον Παλαμά οι Τιτάνες Με Πολύγυρο της Κυριακή στον Παλαμά οι Τιτάνες
    22 Ιανουαρίου 2016, 13:34
  • Συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ με σωματεία μπάσκετ του νομού μας Συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ με σωματεία μπάσκετ του νομού μας
    16 Δεκεμβρίου 2015, 12:12
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva