Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεισε το deal για την αλλαγή σελίδας στην Αναγέννηση Κύριο

  • 21 Ιουνίου 2014, 23:53
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2

Σε νέα εποχή μπαίνει η ΠΑΕ Αναγέννηση καθώς σύμφωνα με τις τελευυταίες πληροφορίες υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Β. Μπούρμπο και Γ. Πέτρου από πλευράς των κιτρινόμαυρων για την πώληση των μετοχών της ομάδας σε επιχειρηματία των Αθηνών.

Οι διήμερες συνομιλίες καρποφόρησαν ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον από Δευτέρα θα πάρουν σειρά οι λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία. Ο νέος επιχειρηματίας που ζητά να αναλάβει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Αναγέννησης είναι ο Άγγελος Μιχαηλίδης που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής και αποτελεί τέκνο εφοπλιστικής οικογένειας.

Στις συζητήσεις παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Β. Μπούρμπος και ο Γ. Πέτρου ενώ από πλευράς του επιχειρηματία στις συζητήσεις συμμετείχε ο Κος Νύχταρης ενώ την "κουμπαριά" φαίνεται να έκανε ο Γιώργος Κρανής.

Τελευταία τροποποίηση στις22 Ιουνίου 2014, 00:13

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο) Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο)
    15 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
  • Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε
    30 Ιανουαρίου 2025, 11:56
  • Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο! Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο!
    4 Σεπτεμβρίου 2024, 20:44
  • ΕΠΟ: 71 σωματεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - Αναγέννηση και Ατρόμητος Παλαμά από ΕΠΣΚ ΕΠΟ: 71 σωματεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - Αναγέννηση και Ατρόμητος Παλαμά από ΕΠΣΚ
    1 Αυγούστου 2024, 17:55
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva