Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέφυγε (για λίγο) η κατάσταση στα επίσημα μετά την ήττα από τον Κισσαμικό Κύριο

  • 31 Ιανουαρίου 2016, 18:17
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2

Εκνευρισμός επικράτησε στο τέλος του αγώνα Αναγέννησης - Κισσαμικού στην κερκίδα των επισήμων με τα αίματα να ανάβουν επικίνδυνα ...αλλά και να σβήνουν γρήγορα.

Κάποιος φίλαθλος (;) που αποδοκίμασε τους πάντες και τα πάντα και τελούσε εν βρασμώ "επιτέθηκε" λεκτικά στον πρόεδρο της Αναγέννησης Β. Μπούρμπο. Εκεί και για λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε (...)  με τους παριστάμενους φιλάθλους και την αστυνομία που βρισκόταν στον περίγυρο να απομακρύνουν τον φίλαθλο από το χώρο και το περιστατικό να λήγει.

Τελευταία τροποποίηση στις31 Ιανουαρίου 2016, 18:18

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου
    12 Αυγούστου 2026, 15:08
  • Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο) Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο)
    15 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
  • Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε
    30 Ιανουαρίου 2025, 11:56
  • Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο! Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο!
    4 Σεπτεμβρίου 2024, 20:44
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva