Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ψάχνουν για αφαίρεση βαθμών της Ζακύνθου οι τρεις ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον Κύριο

  • 11 Ιουνίου 2015, 20:52
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2

Την αφαίρεση δύο βαθμών από την Ζάκυνθο ζήτησε σήμερα η Αναγέννηση με έφεση που κατέθεσε θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να οριστεί ο αγώνας της περασμένης Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα της Ζακύνθου (3-1), αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε εκδοθεί απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για οφειλή προς ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Παράλληλα η Αναγέννηση ζητά να μην πάρει τον αγώνα στα "χαρτιά" με τον Πιερικό η ομάδα της Ζακύνθου αλλά να της αφαιρεθούν κι από εκεί δύο βαθμοί και σύμφωνα πάντα με την απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Στην δικαστική κίνηση της Αναγέννηση "κόλλησαν" και οι ομάδες του Αιγινιακού και του Τυρνάβου που έχουν έννομο συμφέρον από της έκβαση της απόφασης που αναμένεται να εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των play out.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου
    12 Αυγούστου 2026, 15:08
  • Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο) Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο)
    15 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
  • Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε
    30 Ιανουαρίου 2025, 11:56
  • Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο! Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο!
    4 Σεπτεμβρίου 2024, 20:44
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva