Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον 24χρονο Γιώργο Σμίλτο απέκτησε η Αναγέννηση Κύριο

  • 11 Αυγούστου 2016, 14:56
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου αμυντικού Γιώργου Σμίλτου ανακοίνωσε η Αναγέννηση το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Αυγούστου.

Ο 24χρονος έρχεται έχοντας θητεία σε Παναιτωλικό, Τηλυκράτη, Ηρακλή και Κισσαμικό και αναμένεται να βοηθήσει και αυτός με την παρουσία του τους "κιτρινόμαυρους" σε μια ακόμα συμμετοχή στη Football League.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου
    12 Αυγούστου 2026, 15:08
  • Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο) Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο)
    15 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
  • Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε
    30 Ιανουαρίου 2025, 11:56
  • Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο! Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο!
    4 Σεπτεμβρίου 2024, 20:44
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva