Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλικό για το Σάββατο (13/8) με την πρωταθλήτρια Αλβανίας έκλεισε η Αναγέννηση Κύριο

  • 10 Αυγούστου 2016, 14:06
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2

Μπορεί το φιλικό με τον Άρη να πήγε στον κάλαθο των αχρήστων ωστόσο η διοίκηση της Αναγέννησης δεν το έβαλε κάτω ολοκληρώνοντας συμφωνία για φιλικό στο Δ.Α.Κ. με διεθνή χαρακτήρα.

Αντίπαλος θα είναι η Σκεντερμπέου που είναι πρωταθλήτρια Αλβανίας και η οποία αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα της διοίκησης της Αναγέννησης. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο 13 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο με ώρα έναρξης 18:00.

Η διοίκηση της Αναγέννησης έχει ανακοινώσει ήδη τις τιμές των εισιτηρίων που θα είναι στα 10 ευρώ για την κεντρική θύρα και στα 5 ευρώ για το πέταλο.

Η "καμπάνα" από την UEFA

Η αλβανική ομάδα τιμωρήθηκε φέτος με μονοετή αποκλεισμό από την UEFA λόγω της εμπλοκής της σε ύποπτα παιχνίδια, προσέφυγε στο CAS, αλλά η αίτησή της απορρίθηκε από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο και η ποινή παρέμεινε ως έχει.

Τελευταία τροποποίηση στις10 Αυγούστου 2016, 14:23

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου Αναγέννηση Καρδίτσας: Έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Αργυρίου
    12 Αυγούστου 2026, 15:08
  • Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο) Ύψους 10 εκατ. η μελέτη – κατασκευή της Ανατ. κερκίδας στο ΔΑΚ – παρουσιάστηκε η προμελέτη (+Φωτο +Βίντεο)
    15 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
  • Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε Στην Αναγέννηση ο 27χρονος Λούκας Κογιέτε
    30 Ιανουαρίου 2025, 11:56
  • Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο! Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Φύλλο και Αναγέννηση με νικητή τον Χρήστο!
    4 Σεπτεμβρίου 2024, 20:44
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva