Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποφάσεις τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. της Super League

  • 29 Απριλίου 2020, 18:20
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League
Αποφάσεις τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. της Super League

..

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

 

1/ Εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος του Δ.Σ. να υποβάλλει αίτημα προς την Κυβέρνηση και κάθε άλλη αρμόδια αρχή περί του να επιτραπούν πρώτα οι ατομικές και εν συνεχεία οι ομαδικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League στις αθλητικές εγκαταστάσεις των ομάδων.

Πρόθεση του συνόλου των ομάδων είναι να επανεκκινήσει το Πρωτάθλημα Super League, υπό ένα πλαίσιο προϋποθέσεων, οι οποίες σχετίζονται με τη διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών και την ύπαρξη επαρκούς πρότερου χρόνου προπονήσεων πριν την έναρξη των αγώνων. Το Δ.Σ. θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα λάβει τυχόν αποφάσεις το αργότερο μέχρι τις 18/5.

2/ Καταγράφηκε η θέση του Δ.Σ. περί υλοποίησης επί της αρχής ενός συστήματος κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Επειδή τέθηκαν διαφορετικές προϋποθέσεις από πολλές πλευρές, το θέμα θα συζητηθεί στο πλαίσιο της ομάδας εργασίας (working group), το οποίο έχει συσταθεί για το θέμα των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19, με τη συμμετοχή της νομικής και οικονομικής υπηρεσίας.

Η εν λόγω επιτροπή θα εξετάσει και άλλα τεχνικά ζητήματα και ενδεχομένως θα προβεί και σε άλλες προκαταρκτικές -μη δεσμευτικές- ενέργειες, καθώς και στη διερεύνηση της αγοράς. Το θέμα αυτό και τα ζητήματα των προϋποθέσεων θα συζητηθούν στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

3/ Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League ενημέρωσε τα μέλη, περί της υποβολής πρότασης χορηγίας τριετούς διάρκειας προς τη Super League από την εταιρεία Interwetten, το περιέχομενο της οποίας θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

4/ Η επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος Super League 2020-2021 θα είναι της εταιρείας Nike.

5/ Εγκρίθηκε η ανάπτυξη Ε-Sports Super League, με βάση τη σχετική προεργασία που έχει πραγματοποιηθεί.

6/ Εγκρίθηκε η διερεύνηση δυνατότητας υλοποίησης ενός εικονικού οπτικοακουστικού περιβάλλοντος φιλάθλων (Simulated Fans Audio and Visual Sport Broadcasting).

7/ Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, η διαμόρφωση της θέσης των εκπροσώπων της Super League στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, αναφορικά με το πλαίσιο ποινών επί μη αδειοδότησης για τις εγχώριες διοργανώσεις, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, σύμφωνα με σχετική οδηγία της UEFA, η οποία εστάλη σε όλες τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Super League: Χωρίς απώλειες οι τέσσερις μεγάλοι την 5η αγωνιστική - Αποτελέσματα και βαθμολογία Super League: Χωρίς απώλειες οι τέσσερις μεγάλοι την 5η αγωνιστική - Αποτελέσματα και βαθμολογία
    20 Σεπτεμβρίου 2026, 23:08
  • Νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο Νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο
    20 Σεπτεμβρίου 2026, 23:11
  • Με Τεττέη και άγχος ο Παναθηναϊκός το 5Χ5 Με Τεττέη και άγχος ο Παναθηναϊκός το 5Χ5
    20 Σεπτεμβρίου 2026, 21:32
  • Παραλίγο πατατράκ για την ΑΕΚ στο Βόλο! Παραλίγο πατατράκ για την ΑΕΚ στο Βόλο!
    20 Σεπτεμβρίου 2026, 20:19
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva