Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Τα 'σπασαν" Τσιώλης - Κούγιας Κύριο

  • 2 Ιουνίου 2016, 17:23
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League

Χωρίς τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο θα βαδίσει στη Super League η ΑΕΛ τη νέα χρονιά καθώς Κούγιας και Τσιώλης δεν τα βρήκαν με την ΠΑΕ να ανακοινώνει λίγη ώρα μετά το "διαζύγιο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της.

Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Παναθηναϊκό με δανεισμό ο Λιβάι Γκαρσία Στον Παναθηναϊκό με δανεισμό ο Λιβάι Γκαρσία
    5 Αυγούστου 2026, 07:51
  • Τον μέσο Τομ Λουσέ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Τον μέσο Τομ Λουσέ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ
    3 Αυγούστου 2026, 22:28
  • Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κινγκς Κάνγκουα Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κινγκς Κάνγκουα
    31 Ιουλίου 2026, 19:47
  • Στον Ολυμπιακό ο 21χρονος Πορτογάλος Γκουστάβο Σα Στον Ολυμπιακό ο 21χρονος Πορτογάλος Γκουστάβο Σα
    30 Ιουλίου 2026, 14:55
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva