Ελλάδα

Συνεδριάζει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη Λάρισα η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε η αποστολή e-mail σε 2 εκατομμύρια πολίτες

Μαζικά ηλεκτρονικά μηνύματα άρχισαν να στέλνονται από την ΑΑΔΕ και το Ελληνικό Κτηματολόγιο σε πολίτες, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων της ατομικής ιδιοκτησίας τους στο πλαίσιο της κτηματογράφησης.

Το Δ.Σ. Αγράφων ενέκρινε το ψήφισμα των 5 Δημάρχων για τα αιολικά στα Άγραφα

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων χθες (14/10) η «Έγκριση ψηφίσματος των πέντε Δημάρχων που αφορά την δημιουργία αιολικού πάρκου και την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις τοπικές κοινότητες των Αγράφων και Βραγγιανών» και με εισηγητή τον Δήμαρχο Αλέξη Καρδαμπίκη.

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πίσω από νταλίκα στην Εθνική Οδό – Νεκρός ο οδηγός (+Φώτο)

Φοβερό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης (15/10) στο 70ο χλμ της εθνικής οδού στην περιοχή των Οινοφύτων κοντά στο Olympus Plaza.

Δόθηκε παράταση από τον ΕΛΓΑ στην ημερομηνία καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς Υπέρ ΕΛΓΑ Έτους 2018

Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2018, έως τις 08 Νοεμβρίου 2019, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α, κατά τη συνεδρίασή του στις 04 Οκτωβρίου με την με την αριθ. 109/04.10.2019 απόφασή του.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ