Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από Παρασκευή (27/11) θα αρχίσει να πιστώνεται στους πωλητές λαϊκών αγορών η ενίσχυση που αφορά στο πρώτο lockdown Κύριο

  • 26 Νοεμβρίου 2020, 20:55
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Από Παρασκευή (27/11) θα αρχίσει να πιστώνεται στους πωλητές λαϊκών αγορών η ενίσχυση που αφορά στο πρώτο lockdown
.

Από αύριο (Παρασκευή 27/11) θα αρχίσει να πιστώνεται στους παραγωγούς - πωλητές λαϊκών αγορών η ενίσχυση για το πρώτο lockdown.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει ότι υπήρξε διαβεβαίωση από τον υπουργό, ότι τα χρήματα των 500 και 1500 ευρώ που αφορούν την ενίσχυση για τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών, από το πρώτο lockdown, θα αρχίσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων, από αύριο Παρασκευή 27 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020.

πηγή: dikaiologitika.gr

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright 2009 - 2021 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva