Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγκαστική προσγείωση στο Ιράκ για το ιδιωτικό τζετ του Δημ. Μελισσανίδη - Από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα Κύριο

  • 25 Φεβρουαρίου 2023, 16:16
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
Αναγκαστική προσγείωση στο Ιράκ για το ιδιωτικό τζετ του Δημ. Μελισσανίδη - Από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

..

Από θαύμα σώθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, όταν διαπιστώθηκε ότι το ιδιωτικό του τζετ πήρε φωτιά στον αέρα και όπως είναι φυσικό, επικράτησε πανικός.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ γλίτωσε όπως και όλοι όσοι ήταν μαζί του.

"Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα", έλεγε ο ίδιος σε στενούς του φίλους, καθώς το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Είχε απογειωθεί από το Ντουμπάι το βράδυ της Παρασκευής (24/2), όπου βρισκόταν για επιχειρηματικό ταξίδι.

Ο πιλότος με ψυχραιμία κατάφερε να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ. Στη συνέχεια, με άλλη πτήση ο Δημήτρης Μελισανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

πηγή: sport24.gr

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις25 Φεβρουαρίου 2023, 16:19

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva