Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από παράσυρση από αστικό λεωφορείο Κύριο

  • 10 Οκτωβρίου 2024, 13:27
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από παράσυρση από αστικό λεωφορείο

..

Μία ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο, στην περιοχή των Μετεώρων, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 78χρονη, ενώ το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου.

Οι συνθήκες της παράσυρσης ερευνώνται από την Αστυνομία.

Ο ΟΑΣΘ θα διευκολύνει με κάθε τρόπο τη διαλεύκανση της υπόθεσης αναφορικά με τον θανάσιμο τραυματισμό γυναίκας, που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο, σήμερα στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35 στα Μετέωρα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

«Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται, δε, ότι για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το αστικό λεωφορείο που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο, μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα που εκείνη την στιγμή διερχόταν από το σημείο.

Τελευταία τροποποίηση στις10 Οκτωβρίου 2024, 15:28

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva