Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λέσβος: Έχασε τη μάχη για τη ζωή 18χρονος, μετά από τροχαίο και σύγκρουση με άλογα Κύριο

  • 8 Ιανουαρίου 2025, 11:58
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
Λέσβος: Έχασε τη μάχη για τη ζωή 18χρονος, μετά από τροχαίο και σύγκρουση με άλογα

..

Κατέληξε σήμερα, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ο 18χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα τα ξεμερώματα των Θεοφανείων, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός συγκρούστηκε με δύο αδέσποτα άλογα στον δρόμο Παπάδου-Περάματος Γέρας Λέσβου.

 

Ο 18χρονος είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς και τραύματα σε άλλα σημεία του σώματός του, τα οποία δεν επέτρεψαν να ληφθούν όργανα για μεταμοσχεύσεις, όπως είχαν συμφωνήσει οι συγγενείς του.

Σημειώνεται, ότι στι αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα τρία άτομα νεαρής ηλικίας, ο οδηγός και δύο γυναίκες, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Εν τω μεταξύ, από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας Λέσβου, συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 40χρονος στρατιωτικός, κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια και πλέον για πρόκληση θανάτου από αμέλεια. Όπως αποδείχθηκε ο 40χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης των δύο αλόγων. Ο στρατιωτικός αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τέλος, σημειώνεται ότι τα δύο άλογα, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, έχασαν τη ζωή τους.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις8 Ιανουαρίου 2025, 13:26

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva