Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο κοντά στη Λαμία - Δεν φορούσε ζώνη

  • 19 Αυγούστου 2017, 15:06
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές

Δυο νεαροί Λαμιώτες είχαν πάει για διασκέδαση στο πάρτι νεολαίας στην Λαδικού Υπάτης και επέστρεφαν το πρωί στη Λαμία.

Το αυτοκίνητο, ένα κόκκινο παλιό Toyota starlet, οδηγούσε ο 33χρονος Γιάννης Ρ., αλλά ήταν ιδιοκτησίας του φίλου του, που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Γύρω στις 7:00'  και σύμφωνα με το lamiareport.gr το πρωί αμέσως μετά τη νέα γέφυρα του Σταυρού ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και το αυτοκίνητο έφερε τούμπες μέσα στο δρόμο.

Δυστυχώς ο άτυχος 33χρονος, που δεν φορούσε ζώνη, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε. Ο φίλος του δεν έπαθε τίποτα και βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος. Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αιτία του θανατηφόρου τροχαίου.

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva