Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος αλιέας στη Χαλκιδική

  • 5 Ιουνίου 2020, 13:40
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος αλιέας στη Χαλκιδική

..

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκεής (5/6) στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο στη Χαλκιδική.

 

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Επιχειρήσεων ΚΔ της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Αλέξη Λιάμο, ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε από κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος και αναγνωρίστηκε ήδη από τους οικείους του.

Ο 63χρονος είχε πάει για ψάρεμα χθες το απόγευμα και δεν επέστρεψε. Οι συγγενείς του ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν στη θαλάσσια περιοχή σε Καλύβες και Γερακινή.

Στις έρευνες συμμετείχε ένα πλωτό σκάφος, ένα αλιευτικό σκάφος και ένα περιπολικό του Λιμενικού Σώματος. Ακόμη συμμετείχαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και εθελοντές του ΟΦΚΑΘ με δύο δύτες και πεζοπόρα τμήματα.

Πηγή: voria.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva