Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα εναντίον αστυνομικού στον Ρέντη Κύριο

  • 14 Δεκεμβρίου 2023, 16:46
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
Προφυλακίστηκε ο 18χρονος για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα εναντίον αστυνομικού στον Ρέντη

..

Προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τέθηκε μετά την απολογία του, ο 18χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη.

 

Ο 18χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών, ενώ όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Νίκαιας και έχει υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva