Φωκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο για 27χρονη - Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας και έπεσε στη θάλασσα Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
Τραγική κατάληξη είχε η πορεία του αυτοκινήτου που κινούνταν την Μ. Πέμπτη (17/4) στην Ε.Ο.Ναυπάκτου - Άμφισσας στο ύψος του Κλοβίνο στη Φωκίδα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα η 27χρονη οδηγός να ανασυρθεί νεκρή.
Στο σημείο λόγω του δύσβατου της περιοχής προσεγγίστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής από τη θάλασσα με φουσκωτή βάρκα.
Το όχημα κατευθυνόταν στη Ναύπακτο, ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διερευνά η τροχαία Ευπαλίου
Η άτυχη οδηγός,αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άμφισσας και ακολούθως στην Ιατροδιαστική υπηρεσία Λαμίας για νεκροψία-νεκροτομή.
πηγη: nafpaktianews.gr

