.
.
.
.

Τρεις ενστάσεις κατά των αποφάσεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας για τις εκλογές στους Δήμους Παλαμά – Μουζακίου - Αργιθέας

Έληξε την Τετάρτη (15/11) η προθεσμία των 7 ημερών από τη λήξη του χρόνου έκθεσης των αποφάσεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας, με τις οποίες επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου και ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί, καθώς και οι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού που εκλέγονται ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί.

Τσαπραΐλης Αχιλλέας – Ευχαριστήρια επιστολή για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 220 συνδημότες μου, που με τίμησαν με τον σταυρό προτίμησής τους, αναδεικνύοντάς με πρώτον από τον συνδυασμό μας, με ψήφους στα 18 από τα 20 χωριά. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή.

Ευχαριστήριο μήνυμα της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την Αργιθέα» για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Μετά την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας, η οποία έγινε σήμερα 6-11-2023, ένα μήνα περίπου μετά τις εκλογές, εκ μέρους της Δημοτικής παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ» θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμπαράσταση που δείξατε στην παράταξή μας είτε μας επιλέξατε τελικά με την ψήφο σας είτε όχι.

Δήμος Σοφάδων: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Επικυρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας και δημοσιεύτηκαν τα οριστικά αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023  στο Δήμο Σοφάδων όπου συγκεντρωτικά και σε ότι αφορά τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε τα ακόλουθα:

Δήμος Αργιθέας: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Αργιθέας της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Δήμος Παλαμά: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης & 15ης Οκτωβρίου

Επικυρώθηκαν το μεσημέρι από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας και δημοσιεύτηκαν τα οριστικά αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Ολοκληρώθηκε από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας σήμερα Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023 η διαδικασία επικύρωσης των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Οκτωβρίου για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Δήμος Μουζακίου: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Επικυρώθηκαν την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μουζακίου της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Δήμος Καρδίτσας: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Με έξι αποφάσεις του το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας της 6ης Νεομβρίου 2023 προχώρησε στην επικύρωση και δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023.

Συνεδριάζει το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας για επικύρωση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών (8 & 15/10)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας (6/11) στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Καρδίτσας η συνεδρίαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας για την επικύρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και των επαναληπτικών της 15ης Οκτωβρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ