.
.

Ευχαριστήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Καρδίτσας Ξυλομένου Κωνσταντίνου για την επανεκλογή του

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το λιγότερο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την τιμή που μου κάνατε να με επανεκλέξετε στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο.

Ευχαριστήρια δήλωση του Παναγιώτη Σβερώνη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από το πρωτοδικείο Καρδίτσας, η οποία με συμπεριλαμβάνει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον κ. Βασίλη Τσιάκο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Τσιώτα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ολους τους ψηφοφόρους, και ιδιαίτερα τους νέους ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους μας τίμησαν και μας εκτίμησαν ανάλογα με την προσωπική τους κρίση, πρωτίστως το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Θάνου Σκάρλου και κατά συνέπεια και εμένα προσωπικά ,ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινότητες του Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της σταυροδοσίας για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και ανακοινώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 5/6) από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα επίσημα αποτελέσματα.

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινότητες του Δ. Μουζακίου

Αναρτήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (5/6) στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στο Δήμο Μουζακίου για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου καθώς και η σταυροδοσία και τα αποτελέσματα στις εκλογές των κοινοτήτων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ