.

Φώτης Αλεξάκος: "Η δουλειά και τα αποτελέσματα της πενταετίας, εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον"

Φίλες και φίλοι

Σε αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι και οι συνδυασμοί δεν κρινόμαστε μόνο για το αυτοδιοικητικό παρελθόν μας και σεις δεν καλείστε να αποφασίσετε μόνο για όσα ο καθένας έκανε, αλλά, κυρίως, γι αυτά που μπορεί να κάνει. Για το μέλλον που έχει την δυνατότητα να διασφαλίσει στον Δήμο.

Βασίλης Τσιάκος: Αξίζουμε ένα καθαρότερο Δήμο - Επίσκεψη στην υπηρεσία καθαριότητας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου και στην υπηρεσία Καθαριότητας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Νέα Πορεία: Η Λίτσα Τσιούφη στο πλευρό του Φάνη Στάθη!

Η Λίτσα Τσιούφη έχει αφήσει το στίγμα της στην κοινωνία του Μουζακίου σαν επαγγελματίας, αλλά εδώ και 4 (τέσσερα) χρόνια προσφέρει πολλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δημήτρης Παπακώστας: "Με θετική σκέψη και αισιοδοξία για το μέλλον της Ορεινης Πατρίδας!"

|.Στην ορεινή περιοχή μας ,με καθυστέρηση που οφείλεται και στο ασφυκτικό γραφειοκρατικό πλαίσιο,την υποστελέχωση του Δήμου Αργιθέας, αλλά και στο γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος την πρώτη διετία (2014-2016)

Φάνης Στάθης: Ο Άγγελος Πάντος συντάσσεται με τη «Νέα Πορεία!»

«Όταν στελέχη σαν τον Άγγελο Πάντο συμπορεύονται μαζί μας, αντιλαμβάνεστε την δυναμική που αναπτύσσει ο συνδυασμός μας και παράλληλα πόσο κοντά βρισκόμαστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Σβερώνη με το συνδυασμό του Βασίλη Τσιάκου "Καρδίτσα ο τόπος μας"

Έπειτα από 15 χρόνια ενεργή συνδικαλιστική δράση σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία της ελληνικής αστυνομίας, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας κυρίου Τσιάκου Βασίλη για συμμετοχή μου στον συνδυασμό "Καρδίτσα ο τόπος μας".

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Καπέκα με το συνδυασμό του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων της θέσης που μου προτάθηκε,

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλειου Αλεξόπουλου με το συνδυασμό "Δύναμη Ευθύνης" με υπ. Δήμαρχο Σοφάδων τον Μπ. Παπαδόπουλο

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Ανταποκρινόμενος µε υπευθυνότητα στην τιµητική σας εντολή ανέλαβα την διοίκηση, από τη θέση του αντιδημάρχου, του τέως Δήμου Ταμασίου,

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πέτρου Παπαδάκου με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας" του Φώτη Αλεξάκου

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η ανάγκη για ενεργή συμμετοχή γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. Είναι φυσικά αρκετά εύκολο να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις από τον καναπέ του σπιτιού μας. Όμως, ειδικά οι νέοι άνθρωποι οφείλουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ