Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Τσιάρας στους Καρδιτσιώτες του Βόλου και της Λάρισας: «Με τολμηρά και σταθερά βήματα, πάμε την Ελλάδα μπροστά» Κύριο

  • 5 Μαΐου 2023, 15:39
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Βουλευτικές εκλογές - Καρδίτσα
Κώστας Τσιάρας στους Καρδιτσιώτες του Βόλου και της Λάρισας: «Με τολμηρά και σταθερά βήματα, πάμε την Ελλάδα μπροστά»

..

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε ότι μπορούμε να πάμε τη χώρα μπροστά».

Αυτό υποστήριξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος απεύθυνε χθες την κεντρική του προεκλογική ομιλία στους Καρδιτσιώτες του Νομού Μαγνησίας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Domotel Xenia, ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που υλοποίησε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα 4 χρόνια της θητείας της και έκανε ειδική μνεία στο έργο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το Νομό Μαγνησίας.

«Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, επιλύσαμε ένα μεγάλο ζήτημα σχετικά με το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου. Σύντομα οι δικαστικές υπηρεσίες του Νομού Μαγνησίας θα στεγάζονται σε ένα νεόδμητο, σύγχρονο κτήριο, αντάξιο της ιστορίας του τόπου και των απαιτήσεων των πολιτών» είπε ο Κώστας Τσιάρας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή και ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κων/νος Μαραβέγιας, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας κ. Αποστόλης Κουταρέλος.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε, επίσης, σε εκατοντάδες Καρδιτσιώτες του Νομού Λάρισας που κατέκλεισαν την αίθουσα του Grecotel Imperial.

Στην ομιλία του ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Θεσσαλίας που εξήγγειλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και υποστήριξε πως με το κυβερνητικό της έργο, η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει την αξιοπιστία της, ώστε να διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών.

«Σταθερά μαζί, πήγαμε την Ελλάδα και την περιφέρεια μας μπροστά. Με πιο τολμηρά και σταθερά βήματα, θα κάνουμε ακόμα περισσότερα για τη χώρα και τη Θεσσαλία» είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, καλώντας τους πολίτες να διασφαλίσουν με την ψήφο τους την πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Τέλος, στην κατάμεστη από Καρδιτσιώτες αίθουσα του Imperial, ο Κώστας Τσιάρας παρουσίασε το έργο του στο ευαίσθητο πεδίο της Δικαιοσύνης, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα Δικαστικά Μέγαρα της Λάρισας και της Καρδίτσας, τα οποία χαρακτήρισε ως εμβληματικά έργα για τη Θεσσαλία.

Παράλληλα, υποστήριξε πως σύντομα τα Δικαστήρια της περιφέρειας Θεσσαλίας θα ενταχθούν στον ενιαίο ψηφιακό δικαστικό χάρτη, παρέχοντας πρόσθετες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς όφελος των Θεσσαλών και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Χαιρετισμό απηύθυνε στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς, ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Γαρουφαλιάς και ο πρώην Νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός. Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας κ. Χρήστος Μαϊμουλιώτης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και σωματείων.

Από το γραφείο τύπου του Υπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστα Τσιάρα

  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  •  
View the embedded image gallery online at:
https://www.karditsalive.net/ekloges_2019_may/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82/%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1,-%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%C2%BB?print=1&tmpl=component#sigProId01d2acd5d6

Τελευταία τροποποίηση στις5 Μαΐου 2023, 15:56

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δήλωση του βουλευτή Καρδίτσας Κ. Τσιάρα για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ Δήλωση του βουλευτή Καρδίτσας Κ. Τσιάρα για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
    16 Ιουλίου 2026, 13:31
  • Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για υβριστικά μηνύματα και απειλές μέσω διαδικτύου κατά του Κώστα Τσιάρα Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για υβριστικά μηνύματα και απειλές μέσω διαδικτύου κατά του Κώστα Τσιάρα
    13 Μαΐου 2026, 09:44
  • Ο Κ. Τσιάρας ζήτησε άρση της ασυλίας του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας Ο Κ. Τσιάρας ζήτησε άρση της ασυλίας του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
    22 Απριλίου 2026, 12:44
  • Δήλωση Κ. Τσιάρα σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ Δήλωση Κ. Τσιάρα σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
    5 Απριλίου 2026, 22:17
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva