Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωσε «τετράδα» για το Παλαιοκκλήσι ο Ευ. Λέμας Κύριο

  • 5 Μαρτίου 2014, 13:39
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Δημοτικές - Δήμος Καρδίτσας

Με τους υποψηφίους του, στο Τοπικό Συμβούλιο Παλαιοκκλησίου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Ευάγγελος Λέμας.

Το Παλαιοκκλήσσι επισκέφθηκε την Τρίτη το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Ευάγγελος Λέμας, όπου και συναντήθηκε με τους υποψηφίους συμβούλους του Ανεξάρτητου Συνδυασμού του "ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ", για το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιοκκλησίου.

O κ. Λέμας συζήτησε μαζί τους και κατέγραψαν τα προβλήματα της περιοχής τους και στη συνέχεια μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ευγενούς άμιλλας, τους ευχήθηκε καλό αγώνα και μεγάλη επιτυχία στις εκλογές της 18ης Μαίου.

Οι υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιοκκλησίου με υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας τον κ. Ευάγγελο Λέμα είναι οι εξής (αλφαβητικά): Μπάγκος Χρήστος του Γεωργίου (πρώην Πρόεδρος Παλαιοκκλησίου), Παπαθανασίου Παναγιώτης του Σωτηρίου (πρώην Πρόεδρος Παλαιοκκλησίου), Σακκά Βάϊα του Βασιλείου, και Τσιαλούκης Βάϊος του Αποστόλου.

Τελευταία τροποποίηση στις5 Μαρτίου 2014, 13:43

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Καρδίτσα: Υπέρμετρη αφισοκόλληση σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία - Κανένα πρόστιμο από τη Δημοτική Αρχή (+Φωτο) Καρδίτσα: Υπέρμετρη αφισοκόλληση σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία - Κανένα πρόστιμο από τη Δημοτική Αρχή (+Φωτο)
    16 Αυγούστου 2026, 12:51
  • Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Μπαζή Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Μπαζή
    15 Αυγούστου 2026, 21:06
  • Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε
    15 Αυγούστου 2026, 18:18
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    15 Αυγούστου 2026, 11:51
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva