Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Ραχούλα μίλησε την Κυριακή ο Β. Τσαντήλας Κύριο

  • 31 Μαρτίου 2014, 15:59
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Δημοτικές - Δήμος Καρδίτσας

Στο έργο που εκτελέστηκε στα δώδεκα χρόνια λειτουργίας του Καποδιστριακού Δήμου Ιτάμου, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσαντήλας, την Κυριακή το πρωί, στην ιστορική έδρα του π. Δήμου, την Ραχούλα.

Ιδιαίτερα τόνισε ότι σε 12 χρόνια κατασκευάστηκαν 82 χιλιομ. ασφαλτικού οδικού δικτύου σε όλες τις οκτώ (8) πρώην κοινότητες του Δήμου Ιτάμου, που είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα όπως ανέφερε.

Σύντομη αναφορά έκανε σε όλους τους τομείς παρέμβασης του π. Δήμου Ιτάμου και κατήγγειλε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα τοπικά στελέχη που ψήφισαν τον «Καλλικκράτη» και κατάργησαν τον Δήμο Ιτάμου, με την ενσωμάτωσή του στον υπερχρεωμένο Δήμο Καρδίτσας.

Προτεραιότητα και δεσμεύσεις για την Ανεξάρτητη Κίνηση «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2014» δήλωσε ο κ. Τσαντήλας, είναι :
 - Η σύσταση νέου ενιαίου ΔΗΜΟΥ ΙΤΑΜΟΥ – ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ.
 - Η μείωση των Δημοτικών τελών στο ύψος της πόλης και η επέκταση του Κοινωνικού Τιμολογίου σε όλο τον Δήμο.
 - Η στελέχωση και επαναλειτουργία των κοινοτικών γραφείων και
 - Η επιστροφή των εσόδων σε κάθε κοινότητα

Κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή, που δεν λειτουργεί και προβάλλει το ιστορικό Μουσείο «Φλωράκη» στο Παλιοζογλόπι και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατασκευάσει ένα τμήμα μόλις 500 μέτρα με άσφαλτο για την βρύση Ιτάμου.

Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για την εγκατάλειψη της Ραχούλας από τον Δήμο Καρδίτσας, με το κλείσιμο των Δημοτικών Σχολείων και για την μη λειτουργία του κοινοτικού τηλεφώνου για να μπορεί ο Αγροτικός ιατρός να κάνει τις συνταγογραφήσεις, παρ’ ότι στην Ραχούλα κατασκευάστηκε δίκτυο οπτικών ινών από τον Δήμο Ιτάμου.

Ο κ. Τσαντήλας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο σημαντικό έργο του Δήμου Ιτάμου και κάλεσε τους Ραχουλιώτες να καταψηφίσουν τους υποψηφίους Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ούτε έκαναν κάτι για τον Δήμο Ιτάμου ούτε είχαν παρουσία τέσσερα χρόνια.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Απόφαση του Δ.Σ. του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Καραγκούνα» για την απώλεια της Χριστιάνα⁩ς Κυρίτση Απόφαση του Δ.Σ. του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Καραγκούνα» για την απώλεια της Χριστιάνα⁩ς Κυρίτση
    19 Αυγούστου 2026, 19:20
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καρδίτσα (28-29/8) για την πραγματοποίηση της "Λευκής Νύχτας" Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καρδίτσα (28-29/8) για την πραγματοποίηση της "Λευκής Νύχτας"
    19 Αυγούστου 2026, 17:59
  • Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (20/8) δυτικά της Καρδίτσας στο ύψος του 3ου χλμ Καρδίτσα – Τρίκαλα Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (20/8) δυτικά της Καρδίτσας στο ύψος του 3ου χλμ Καρδίτσα – Τρίκαλα
    19 Αυγούστου 2026, 15:28
  • Την Πέμπτη 20 Αυγούστου η κηδεία της Χριστιάνας Κυρίτση Την Πέμπτη 20 Αυγούστου η κηδεία της Χριστιάνας Κυρίτση
    19 Αυγούστου 2026, 13:59
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva