.
.
..

Με 3 μαθήματα ειδικότητας συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές για υποψηφίους των ΕΠΑΛ στο ν. Καρδίτσας Κύριο

Με 3 μαθήματα ειδικότητας συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές για υποψηφίους των ΕΠΑΛ στο ν. Καρδίτσας

. sveronis panagiotis

Σε πέντε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές εξετάσεις, με τρία εξ αυτών να αφορούν και υποψηφίους από το ν. Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα οι ειδικότητες που υπήρχαν στην περιοχή μας και κατ’ επέκταση υποψήφιοι εξετάζονται σε αυτές ήταν Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών και Σύγχρονες Γεωργικές επιχειρήσεις.

Όπως μας ανέφερε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Παπανούσκας η ημέρα κύλησε χωρίς προβλήματα, με τα θέματα να έρχονται στην ώρα τους και τους υποψηφίους να ξεκινούν το γράψιμο πριν τις 9 το πρωί.

Σε ότι αφορά τώρα στη συμμετοχή τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά, καθώς από τους 139 υποψηφίους στις συγκεκριμένες ειδικότητες προσήρθαν στα δύο εξεταστικά κέντρα οι 91, ενώ απουσίαζαν οι 48.

Επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι αριθμοί αφορούν μόνο τα παιδιά που παρακολούθησαν άρα και είχαν υποχρέωση να εξεταστούν στις προαναφερόμενες ειδικότητες. Καθώς υπάρχουν και άλλα που θα διαγωνιστούν σε άλλες ειδικότητες.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο, δεύτερη μέρα των πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ, όταν και διαγωνίστηκε το σύνολο των υποψηφίων, προσήρθαν στις αίθουσες 176 παιδιά, ενώ απουσίαζαν 78.

Π.Κ.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ