.
.
.
..

Αγροτικά

Ενημερωτική εκδήλωση στο Μορφοβούνι σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές της κτηνοτροφίας

Με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για ειδικά και γενικά προβλήματα που απασχολούν την Κτηνοτροφία, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα.

Σύσκεψη για το βαμβάκι διοργανώνει (20/9) η ΕΟΑΣΚ στον Παλαμά (+Βίντεο)

Κάλεσμα στους Αγροτικούς Συλλόγους για συμμετοχή σε σύσκεψη με αντικείμενο το βαμβάκι, απεύθυνε, μέσω συνέντευξης τύπου, η ΕΟΑΣΚ, για την Παρασκευή 20/9, στις 7:30 το απόγευμα, στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων στον Παλαμά.

"Συνεργασία του Δήμου Παλαμά με την Κτηνιατρική Υπηρεσία για την αποτροπή της μετάδοσης της Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων"

Την Πέμπτη 12/09/2019 και ώρα 10:00π.μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων, του Δήμου Παλαμά, με θέμα «Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων», παρουσία του Δημάρχου κ. Σακελλαρίου και όλων των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου.

3ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας  της ΠΕ Καρδίτσας και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου , στο πλαίσιο του Προγράμματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας της Βαμβακοκαλλιέργειας της χώρας, ενημερώνουν τους βαμβακοκαλλιεργητές της Π.Ε. Καρδίτσας για τις απαραίτητες ενέργειες αποτελεσματικής φυτοπροστασίας των βαμβακοκαλλιεργειών τους.

Υπ/νση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας: Κλείνουν τα ζωοπάζαρα της Π.Ε. Καρδίτσας

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κατόπιν εντολής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Απόφασης του Τοπικού Κέντρου Ελέγχου της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων,

Υπ/νση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας: «Απαγόρευση διακίνησης ζώων μέσω υπαίθριων αγορών»

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας με αφορμή την εμφάνιση της Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων σε μικρή απόσταση από τα σύνορα της Ελλάδας, γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Καρδίτσας: Ενημέρωση για την πανώλη των χοίρων

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας ενημερώνει τους χοιροτρόφους του νομού ότι επιβεβαιώθηκε εστία Αφρικανικής Πανώλους του χοίρου, σε απόσταση 13 χλμ από τα ελληνικά σύνορα.

Απόφαση του συντονιστικού οργάνου για τη διαχείριση των υδάτων στο ν. Καρδίτσας (9/8)

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 09/08/2019 το συντονιστικό όργανο για την διαχείριση των υδάτων στο Νομό Καρδίτσας προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της άρδευσης στα καταληκτικά σημεία του αρδευτικού δικτύου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ