.

Αγροτικά

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε.Καρδίτσας: Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

Στο Ν.4036/2012 σχετικά με τη διάθεση γεωργικών φαρμάκων στην αγορά και την ορθολογική χρήση τους, προβλέπεται μεταξύ των άλλων και η θέσπιση Εθνικών Σχεδίων Δράσης για τη μείωση των κινδύνων και των επιπτώσεων από τη χρήση των γεωργικών φαρμάκων στην υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον.

ΔΑΟ Π.Ε. Καρδίτσας: Υποβολή αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα «Αναδιάρθρωση και Μετατροπή Αμπελουργικών Εκτάσεων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Καρδίτσας κάνει γνωστό ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα «Αναδιάρθρωση και Μετατροπή Αμπελουργικών Εκτάσεων στην Ελλάδα για την περίοδο 2019-2020» στην Υπηρεσία με καταληκτική ημερομηνία την 25η Μαΐου 2019.

Με σημαντικά μηνύματα η ετήσια γενική συνέλευση του Τ.Ο.Ε.Β. Ταυρωπού

Το περασμένο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου διεξήχθη η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας με τη συμμετοχή των αντιπροσώπων από τα 19 Αγροκτήματα που τελούν υπό τη δικαιοδοσία του Οργανισμού.

Μοχ. Νταράουσε στο KarditsaLive.Net: "Η παραγωγή ποιοτικού βαμβακιού από ισχυρές ομάδες παραγωγών το μυστικό της επιτυχίας στις διεθνείς αγορές"

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η βαμβακοκαλλιέργεια στη χώρα μας, αλλά και τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουν παραγωγοί και εκκοκκιστικές επιχειρήσεις για την ανάκαμψη του ελληνικού βαμβακιού στις διεθνείς αγορές, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο KarditsaLive.Net ο Προϊστάμενος του Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος Δρ. Μοχάμεντ Νταράουσε.

Δ.Α.Ο.Κ. Καρδίτσας: «Ενημέρωση για εστία Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων στην Βουλγαρία»

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους ότι στις 13 Φεβρουαρίου 2019 επιβεβαιώθηκε νέο κρούσμα του ιού της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων σε νεκρό αγριόχοιρο, στην περιφέρεια της Βάρνα στη Βουλγαρία.

Δ.Α.Ο.Κ. Καρδίτσας: «Εφαρμογή προγράμματος ελέγχου της βρουκέλλωσης των αιγών και προβάτων»

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας υπενθυμίζει στους κατόχους αιγών και προβάτων ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3339/117339/2016 (ΦΕΚ 3589Β’) Υπουργική Απόφαση με θέμα «Πρόγραμμα ελέγχου και εκρίζωσης της βρουκέλλωσης των αιγών και των προβάτων», υποχρεωτικά κάθε χρόνο:

Ολ. Τελιγιορίδου από την Καρδίτσα: "Περιμένουμε ανταπόκριση των αγροτών στην πρόσκληση για συνάντηση" (+Βίντεο)

Την ανταπόκριση των αγροτών στην ανοιχτή πρόσκληση για συνάντηση, περιμένει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,  σύμφωνα με την υφυπουργό κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία βρέθηκε την Τρίτη (12/2) στην Καρδίτσα.

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων: Επίσκεψη Β. Μπούτα στο μπλόκο της Νίκαιας (+Φώτο)

Το απόγευμα της Παρασκευής 8/2, στο μπλόκο της Νίκαιας βρέθηκε o Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, ο οποίος είναι σε ανάρρωση μετά τον πολύ βαρύ τραυματισμό του σε ατύχημα που είχε με το τρακτέρ του την ώρα της δουλειάς.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ