Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για τις ζημιές στον ηλεκτρισμό (και) στην Καρδίτσα

  • 19 Σεπτεμβρίου 2020, 12:48
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για τις ζημιές στον ηλεκτρισμό (και) στην Καρδίτσα
.

Αναφορά στις ενέργειες που είναι σε εξέλιξη για την επιδιόρθωση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε και έχει αναφορές και για το νομό μας.

 

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που έχουν προκληθεί από τη σφοδρή κακοκαιρία Ιανός, ανακοινώνει τα εξής:
 
Στην Κεφαλονιά, μετά την επανηλεκτροδότηση του Αργοστολίου από χθες, τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες επανηλεκτροδότησης των υπόλοιπων περιοχών με αρκετές δυσκολίες που σχετίζονται με την αδυναμία πρόσβασής τους στα σημεία των ζημιών, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να προηγηθούν και να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες διάνοιξης των οδικών αρτηριών οι οποίες είναι σε εξέλιξη.
 
Στην Ιθάκη, η ενισχυμένη με ανθρώπινο δυναμικό και απαραίτητο εξοπλισμό ομάδατεχνικού προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ, βρίσκεταιαπό χθες σε ετοιμότητα για τη μετάβασή της στο νησί προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών, γεγονός που θα καταστεί δυνατό εντός των επόμενων ωρών, όταν και αναμένεται η άρση του απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι της Κυλλήνης.

Αυτή την ώρα, εντατικές προσπάθειες για την αποκατάσταση εκτεταμένων ζημιών στο Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας δίνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και στην πόλη της Καρδίτσας, όπου και εδώ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση στα σημεία των ζημιών λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων.

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας από 18/1 έως και 24/1 Τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας από 18/1 έως και 24/1
    19 Ιανουαρίου 2021, 14:41
  • ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την ανάθεση υπηρεσιών δικαστικού επιμελητή ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την ανάθεση υπηρεσιών δικαστικού επιμελητή
    19 Ιανουαρίου 2021, 14:27
  • Β. Τσιάκος: Κανονικά η λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη (20/1) Β. Τσιάκος: Κανονικά η λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη (20/1)
    19 Ιανουαρίου 2021, 13:08
  • Καρδίτσα: Οι συμμετοχές παραγωγών - πωλητών στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης (20/01) Καρδίτσα: Οι συμμετοχές παραγωγών - πωλητών στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης (20/01)
    19 Ιανουαρίου 2021, 12:43
Copyright 2009 - 2020 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva