.
.
.
.
.

«Δάφνες και Πικροδάφνες» στο θέατρο «ΟΨΕΙΣ»

Από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου έχει ανοίξει την αυλαία του το “Θέατρο Όψεις” για την χειμερινή περίοδο μʼ ένα έργο σταθμό για την Νεοελληνική Δραματουργία την σύγχρονη πολιτική ηθογραφία “Δάφνες και Πικροδάφνες” των Δ. Κεχαίδη και Ε. Χαβιαρά. Tο εργο της Κεντρικής Σκηνής του “Θεάτρου Όψεις” παρουσιάζεται σε συμπαραγωγή με το “ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου”.

 Η υπόθεση του έργου
Το έργο μας μεταφέρει στην Τρίπολη του 1979 όπου τέσσερις κομματάρχες - ποντικοί κινούνται στα απόνερα της πολιτικής με ένα τρόπο κυνικό. Ενα έργο που διαθέτει μια επικαιρότητα συγκλονιστική στις μέρες μας , μολονότι πλησιάζει τα 30 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του από το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κούν και διακωμωδεί την πραγματικότητα μας, μιλά για τα προβλήματα, της ανθρώπινες σχέσεις, τον παρασιτισμό και την ματαιοδοξία. Στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας τρείς γνωστοί ηθοποιοί του Θεάτρου Τέχνης, ανάμεσα τους ο δημοφιλής Νίκος Ορφανός ο οποίος υπογράφει και την Σκηνοθεσία της παράστασης, ο Παύλος Βησσαρίου, ο Γιώργος Ευγενικός και ο Νίκος Σκουλάς. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Ευαγγελία Κοκκίνου και τα κουστούμια η Πηνελόπη Μπάμπου.

Ώρες παραστάσεων - Τιμές εισιτηρίων
Κρατήσεις εισιτηρίων καθημερινά 11:00 με 14:00 και 18:00 με 21:00 στο τηλέφωνο 24410 80971. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12€ και 10€ φοιτητικό. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται
κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και την Κυριακή στις 20:00.

Τελευταία ημέρα παραστάσεων η Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009.

 

Τελευταία τροποποίηση στις10 Δεκεμβρίου 2009, 13:03
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ