.
.
.
.
.

Δημοτικές - Δήμος Αργιθέας

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινοτικές εκλογές στο Δ. Αργιθέας

Αναρτήθηκαν το πρωί της Τρίτης (4/6) στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στο Δήμο Αργιθέας για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ευχαριστήρια δήλωση του Ανδρέα Στεργίου

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους δημότες της Αργιθέας για την τιμητική στήριξη, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και την καθαρή επικράτηση του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου μας από την πρώτη Κυριακή.

Ευχαριστήρια επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Αργιθέας Γιώργου Χασιώτη

Αργιθεάτισσες και Αργιθεάτες, μετά την ολοκλήρωση των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλες και όλους εσάς που στηρίξατε το συνδυασμό μας και μας τιμήσατε με τη ψήφο σας αλλά και σε εσάς που για άλλους λόγους δεν το κάνατε αλλά πιστεύετε σε μας. 

Δημήτρης Παπακώστας: Νέα πρόσωπα στη Δημοτική αρχή & Δ.Σ. Αργιθέας

Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Β.Στεργιου και σε όλους τους Δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο για την τετραετία 2019-2023.

Τελικό: Με 53,15% ο Ανδρέας Στεργίου νέος Δήμαρχος Αργιθέας από την 1η Κυριακή - Τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα

Μετά από 18 ώρες και πλέον από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου έχουμε το τελικό αποτέλεσμα στο Δήμο Αργιθέας με τον Ανδρέα Στεργίου να είναι ο νέος Δήμαρχος Αργιθέας.

Από το Μάραθο Αργιθέας το πρώτο επίσημο για τις Δημοτικές Εκλογές

Σε εξέλιξη η διαδικασία καταμέτρησης των ψηφοδελτίων για τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αργιθέας με τρεις υποψηφίους Δημάρχους τους κ.κ. Α. Στεργίου, Λ. Τσιβόλα και Γ. Χασιώτη.

Τις προγραμματικές θέσεις της "Αργιθεάτικης Συμμαχίας" παρουσίασε ο υπ. Δήμαρχος Αργιθέας Γ. Χασιώτης

Οι ΑΡΓΙΘΕΑΤΕΣ σε μια μεγάλη και γεμάτη ενθουσιασμό και με πατριωτικό παλμό συγκέντρωση στην αίθουσα του κινηματοθέατρου Μουζακίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου,  διατράνωσαν την πίστη τους στην ορεινή Πατρίδα και τη Νίκη του Συνδυασμού "Αργιθεάτικη Συμμαχία"!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ