.
.
.

Δημοτικές - Δήμος Μουζακίου

Δυναμική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού στην Αθήνα

«Η Ελλάδα για να αναπτυχθεί και να δουλέψει ο λαός μας απερίσπαστος για την ολική επαναφορά της στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, πρέπει το γρηγορότερο να επιλύσει τα εμφανή προβλήματα στη δημόσια τάξη και ασφάλεια»…

Δήλωση του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου Δήμου Μουζακίου Γεωργίου Καραβίδα

Πληροφορηθείς τη δημοσίευση της απόφασης του αρμόδιου Πρωτοδικείου, με την οποία και συγκαταλέγομαι στους εκλεγμένους για την επόμενη τετραετία δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Μουζακίου με το συνδυασμό της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» της Παρασκευής Ντούρβα, θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ ακόμα μία φορά όλους όσους μ’ εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους στις τελευταίες αυτοδικοικητικές εκλογές.

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινότητες του Δ. Μουζακίου

Αναρτήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (5/6) στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στο Δήμο Μουζακίου για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου καθώς και η σταυροδοσία και τα αποτελέσματα στις εκλογές των κοινοτήτων.

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μουζακίου Γ. Κωτσού για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών

Η εκλογική διαδικασία έλαβε τέλος. Οι Δημότες του Δήμου Μουζακίου έκαναν τις επιλογές τους. Στον εκλεγμένο Δήμαρχο Φάνη Στάθη, καθώς και στα εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρους και μέλη Κοινοτήτων, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια, τους εύχομαι καλή δύναμη, υγεία και μια δημιουργική και επιτυχημένη δημοτική περίοδο, που είμαι σίγουρος ότι θα επιτελέσουν με υψηλότατη αίσθηση ευθύνης.

Τελικό: Σε "Νέα Πορεία" ο Δήμος Μουζακίου με νέο Δήμαρχο τον Φάνη Στάθη! - Αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Καθαρή νίκη στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου για το Δήμο Μουζακίου πέτυχε ο Φάνης Στάθης επικρατώντας της Παρασκευής Ντούρβα.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αστέριου Βασιλάκου

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Μουζακιώτες και τις Μουζακιώτισσες για την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου, να με εκλέξουν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Σύμβουλο της Κοινότητας Μουζακίου.

Φάνης Στάθης και Θανάσης Καρύδας μαζί σε κοινό αγώνα στο 2ο γύρο για έναν ισχυρό Δήμο Μουζακίου

Συνδημότισσες και Συνδημότες, με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου 2019 θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς για την στήριξή σας στο πρόσωπο μου αλλά και τους συνοδοιπόρους μου υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες για τον καθαρό αγώνα που δώσαμε.

Τελικό στο Δήμο Μουζακίου: Στις 6 μονάδες υπέρ του Στάθη η 1η Κυριακή - Αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Νίκη του Φάνη Στάθη την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Μουζακίου με τη διαφορά να είναι στις 6 περίπου μονάδες από την δεύτερη Παρασκευή Ντούρβα μετά την ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης όλων των εκλογικών τμημάτων (54/54)

Άνοιξε η διαφορά Στάθη με Ντούρβα - Αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Νίκη του Φάνη Στάθη την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Μουζακίου με προβάδισμα άνω των 5 μονάδων της Παρασκευής Ντούρβα δείχνουν τα αποτελέσματα στο 89% της ενσωμάτωσης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ