.
.
.

Δημοτικές - Δήμος Σοφάδων

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Τσιώτα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ολους τους ψηφοφόρους, και ιδιαίτερα τους νέους ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους μας τίμησαν και μας εκτίμησαν ανάλογα με την προσωπική τους κρίση, πρωτίστως το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Θάνου Σκάρλου και κατά συνέπεια και εμένα προσωπικά ,ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινότητες του Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της σταυροδοσίας για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και ανακοινώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 5/6) από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα επίσημα αποτελέσματα.

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινότητες του Δ. Σοφάδων

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της σταυροδοσίας για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Σοφάδων και ανακοινώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 5/6) από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα επίσημα αποτελέσματα.

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την επανεκλογή του

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.

Ντέρμπι στο Δήμο Σοφάδων και τη δεύτερη Κυριακή στα πρώτα δύο επίσημα αποτελέσματα

Θάνος Σκάρλος και Μπάμπης Παπαδόπουλος εντός των επομένων ωρών θα γνωρίζουν ποιος εκ των δύο θα είναι ο επικεφαλής στη διοίκηση του Δήμου την επόμενη 4ετία.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Σας ευχαριστώ  από τα βάθη της καρδιάς μου για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί και κατατάξαμε την Πανδημοτική Πρωτοβουλία πρώτο συνδυασμό στις εκλογές στις 26 Μαΐου 2019.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ