.
.
.
..

Μνημόσυνα

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Τρέμμα

Τελούμε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Κωνσταντίνου Β. Τρέμμα.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Ευαγγελίας Καφάση

Τελούμε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστριας της τ.κ. Μασχολουρίου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Συζύγου, Μητέρας, Αδελφής και Θείας Ευαγγελίας Καφάση.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Ειρήνης Τσιμάρα

Τελούμε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της τ.κ. Λεονταρίου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδελφής και Θείας Ειρήνης Τσιμάρα.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Κωνσταντινιάς Πούλιου

Τελούμε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής της τ.κ. Αγίας Παρασκευής (Τζούρτζια) Τρικάλων το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Κωνσταντινιάς Κων. Πούλιου.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Παύλου Καρακαξά

Τελούμε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της τ.κ. Αμπέλου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Παύλου Καρακαξά.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Πολυξένης Μητσιάκη

Τελούμε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγ. Κυριακής της τ.κ. Κυψέλης Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Λατρευτής μας μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Πολυξένης Μητσιάκη.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Χρυσής Καρρά

Τελούμε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Σοφάδων το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, και θείας Χρυσής Καρρά.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του ιερέα Χρήστου Κουτσιούμπα

Τελούμε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της τ.κ. Κέδρου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Λατρευτού μας συζύγου, πατέρα, παππού και θείου ιερέα Χρήστου Κουτσιούμπα.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Όλγας Βαρλάγκα

Τελούμε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της τ.κ. Πτελοπούλας Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Όλγας Βαρλάγκα.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Γρηγόριου Μπρουζούκη

Τελούμε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα, Αδελφού, Παππού και Θείου Γρηγόριου Γ. Μπρουζούκη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ