Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Καρδίτσα την Δευτέρα 20/8 ο "Χάρη Κλυνν και όποιον πάρει ο Χάρης" Κύριο

  • 17 Αυγούστου 2012, 15:15
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Θέατρο

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Πλαστήρα & Σμοκόβου η  Περιφερειακή  Ενότητα  Καρδίτσας διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 21:30 με συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας τη θεατρική παράσταση "Χάρη Κλυνν και όποιον πάρει ο Χάρης".

Η νύχτα φεύγει, ο μισθός φεύγει, η σύνταξη φεύγει, η Τρόικα μένει και ο Χάρρυ Κλυνν έρχεται.

Stand up κυρίες και κύριοι και υποδεχτείτε τον Χάρρυ Κλυνν!

Έκλεισε την αυλαία του Θεάτρου και επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» με πλήρη την εξάρτηση της σάτιρας. Την γλώσσα που κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει και την κόσα του χάρου..και «ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ!»

Και η κόσα  κόβει πολύ..Και η σάτιρα πονάει πιο πολύ!

«ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ..ΧΑΡΗΣ;»

Δεν είναι θέατρο.. Stand up and see ladies and gentlemen.

Αλίμονο για τους εχθρούς, καλή κουβέντα δεν θα πει, αλλά με τους φίλους που θα έρθουν θα γίνουν όλοι μια παρέα.

Σολίστες μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τραγουδίστριες.

Τα τραγούδια που τους διάλεξε ένα και ένα. Τα πιο όμορφα έντεχνα, τα πιο ωραία λαϊκά!

Εικόνες του σήμερα, εικόνες του χθες, εικόνες του αύριο. Και το  video στους πρωταγωνιστές!

Και ανάμεσα θα βγαίνει ο αρχηγός να σπέρνει μαύρο χιούμορ και τη σάτιρα και να θερίζει το γέλιο..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ!

Να σπάει τις βιτρίνες της υποκρισίας και να ξεγυμνώνει τους «αυτοχρησμένους αυτοκράτορες της εξουσίας και του κατεστημένου!»

Όπως πάντα, έτσι και τώρα... Χάρρυ Κλυνν  και πάσης    Ελλάδος άμα λάχει να 'ουμ' !

Γιατί αυτός γέννησε τους ρόλους που δεν γέρασαν ποτέ. Ο Μέγας αλχημιστής της χαράς και του φωτός που πειραματίστηκε, δημιούργησε, επηρέασε, ξανά σε θέση μάχης.. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ.

Μια καταπληκτική παράσταση σάτιρας, γέλιου και χιούμορ. Συμμετέχει ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ο άνθρωπος που γέννησε τους ρόλους που δεν γέρασαν ποτέ, ο αλχημιστής της χαράς και  οι συνεργάτες του ΗΛΙΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΔΟΥΤΣΗ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΙΡΟΝΤΙΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΝΑΡΕΤΖΗΣ, και η ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΓΙΑΜΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ, OLEG CHALY ΚΑΙ ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.

Είσοδος ελεύθερη

 

Τελευταία τροποποίηση στις17 Αυγούστου 2012, 15:22

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • “Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα! “Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα!
    14 Αυγούστου 2026, 12:40
  • Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου: 15/08 party ki ela _Μουσική αναδρομή στις δεκαετίες 80, 90 & 2000 Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου: 15/08 party ki ela _Μουσική αναδρομή στις δεκαετίες 80, 90 & 2000
    14 Αυγούστου 2026, 09:21
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελίας Διαμαντή Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελίας Διαμαντή
    13 Αυγούστου 2026, 19:43
  • Σύμβαση με "μπλοκάκι" για ιατρό Ακτινοδιαγνώστη στο Γ.Ν. Καρδίτσας Σύμβαση με "μπλοκάκι" για ιατρό Ακτινοδιαγνώστη στο Γ.Ν. Καρδίτσας
    13 Αυγούστου 2026, 19:08
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva