Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Τα Βαφτίσια" την Δευτέρα 9 Ιουλίου στο θέατρο Μητρόπολης Κύριο

  • 7 Ιουλίου 2012, 23:07
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Θέατρο

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 21:15 στο θέατρο Μητρόπολης θα ανέβει η θεατρική παράσταση των Νίκου Μουτσινά και Τζένης Διαγούπη με τίτλο "Τα Βαφτίσια".


Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες ακόμα πιο αναγκαίο, επιθυμητό και λυτρωτικό, το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας «Ψέκασα την Ελίζα», στο Θέατρο «Χώρα» τη χειμερινή σεζόν 2011-12, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία «Τα Βαφτίσια», το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα .

Η ιστορία της παράστασης,  που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση  του παιδιού του  Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη- Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού).  Το ζευγάρι  μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα,(Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα( Αθηνά Οικονομάκου).  Με αφορμή τα βαφτίσια, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς) , τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά  και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).

Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια  με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και  κωμικά ξεκατινιάσματα.;  Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς; Και τελικά το μεγάλο ερώτημα « Θα γίνουν τα βαφτίσια;»

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο  Νίκος Μουτσινάς και η  Ζωή Ξανθοπούλου, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και  τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης .

ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 15 ΕΥΡΩ
Προπώληση: www.livetickets.gr

Τελευταία τροποποίηση στις7 Ιουλίου 2012, 23:16

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Γκιουλέκα Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Γκιουλέκα
    30 Οκτωβρίου 2026, 19:30
  • Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Λειτούργησε το σύστημα ασφάλειας με το φυσικό αέριο στο 5ο Δημοτικό - Ζητήθηκαν βεβαιώσεις καλής λειτουργίας για όλα τα σχολεία Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Λειτούργησε το σύστημα ασφάλειας με το φυσικό αέριο στο 5ο Δημοτικό - Ζητήθηκαν βεβαιώσεις καλής λειτουργίας για όλα τα σχολεία
    30 Οκτωβρίου 2026, 19:11
  • Δήμος Καρδίτσας: Αναβολή στη συζήτηση των τελών για το 2027 – Σε εξέλιξη διάλογος για τα τέλη άρδευσης Δήμος Καρδίτσας: Αναβολή στη συζήτηση των τελών για το 2027 – Σε εξέλιξη διάλογος για τα τέλη άρδευσης
    30 Οκτωβρίου 2026, 19:05
  • Το μεταλλικό στέγαστρο του ΔΑΚ «μετακόμισε» από την Δημοτική Επιτροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Το μεταλλικό στέγαστρο του ΔΑΚ «μετακόμισε» από την Δημοτική Επιτροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο
    30 Οκτωβρίου 2026, 18:41
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva