Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Πανδημοτική Πρωτοβουλία: Πρόγραμμα επισκέψεων Θάνου Σκάρλου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Το πρόγραμμα προεκλογικών επισκέψεων του Δημάρχου Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιου κ. Θάνου Σκάρλου την Παρασκευή 29/9 έχει ως εξής:

Δύναμη Εμπιστοσύνης: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίου Δημάρχου Σοφάδων Σπ. Εκίζογλου την Παρασκευή (29/9)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σοφάδων Σπύρος Εκίζογλου με την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ θα βρεθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου κοντά στους πολίτες με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη 28/9 ώρα 20.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, κατά περίπτωση, λόγω των βροχοπτώσεων, των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματίας Μπασδέκη

Τελούμε την. Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου της κοινότητας Μοσχάτου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Σταματίας Μπασδέκη.

Γιάννης Γεννάδιος: «Μπορεί ο Δήμος Καρδίτσας να συνεχίσει ως ένας μονοθεματικός δήμος;»

 Οι πολλαπλές μεταρρυθμίσεις στην αυτοδιοίκηση που εφαρμόζονται εδώ και τέσσερις δεκαετίες επιχειρούν να εγκαταστήσουν ένα καθεστώς διοικητικής και επιχειρησιακής αυτοτέλειας στους ΟΤΑ. Απώτερο στόχο αποτέλεσε η αυτοτελής παραγωγή πολιτικής.

Ανατέθηκε έργο για μετρίαση κατολισθητικών φαινομένων σε Μορφοβούνι και Μοσχάτο

Με τη διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης ανατέθηκε το έργο «Επείγουσες παρεμβάσεις μετρίασης κατολισθητικών φαινομένων οικισμών Μορφοβουνίου και Μοσχάτου», μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Τρίτη παράταση για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Δ.Ε. Σοφάδων και Άρνης από τον "Ιανό"

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων χορηγήθηκε η τρίτη στη σειρά παράταση για την περαίωση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο που προκλήθηκαν από την θεομηνία (ΙΑΝΟΣ) Δ.Ε. Σοφάδων και Δ.Ε. Άρνης».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ