.
.
.
.
.

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018

"Έφυγε" το απόγευμα της Κυριακής (1/7) η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

Απεβίωσε το απόγευμα της Κυριακής (1/7) η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή που έδινε μάχη για τη ζωή της καθώς είχε όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

"Το Ποτάμι' αποχώρησε από το "Κίνημα Αλλαγής"

Το Ποτάμι αποχωρεί από το Κίνημα Αλλαγής με απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση των αντιπροσώπων του, που υπερψήφισαν την εισήγηση που έκανε νωρίτερα ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

Αιτήσεις για την ειδικότητα “Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας” για το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. του Γ.Ν. Καρδίτσας

Τις αιτήσεις τους για την εγγραφή στο Δημόσιο ΙΕΚ του Γ.Ν. Καρδίτσας για την ειδικότητα “Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας” μπορούν να υποβάλλουν όσοι και όσες επιθυμούν από 3 -14 Σεπτεμβρίου καθώς και τις ημερομηνίες 12 και 26 Ιουλίου, 9 και 23 Αυγούστου και ώρες 8:30 π.μ έως 13:30μ.μ όπου θα είναι ανοικτή η γραμματεία του ΙΕΚ.

Δημ. Παπακώστας: "Προς «Δίκτυο Φορέων... προστασίας Αγράφων»: Σεβασμός στην άλλη άποψη!"

Προς τους .... ανώνυμους εκπροσώπους του λεγόμενου "Δικτύου... προστασίας των Αγράφων" και σχετικά με την απάντηση τους στα δημοσιεύματα μου, θα θελα να συστήσω ταπεινά και από καρδιάς, ότι την αντίθετη άποψη τη σεβόμαστε και την αντικρουουμε με τεκμηριωμένα επιχειρήματα, χωρίς να υποτιμούμε και να χαρακτηρίζουμε αρνητικά όσους διαφωνούν με εμάς....

Επισημοποίησε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καρδίτσας ο Κ. Γκαβογιάννης (+Φώτο +Βίντεο)

Με τον πλέον, επίσημο, τρόπο, σε μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση, ο Κώστας Γκαβογιάννης ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Καρδίτσας στις επόμενες εκλογές.

Πυροβολημένος στο κεφάλι βρέθηκε 43χρονος το πρωί της Κυριακής στα Τρίκαλα

Πυροβολημένος στο κεφάλι εξ επαφής με κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε ένας 43χρονος ελευθερος επαγγελματίας το πρωί της Κυριακής 1 Ιουλίου στα Τρίκαλα και σύμφωνα με το trikalaola.gr.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ