.
.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Σε τριήμερο πένθος η Λάρισα για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Ιγνάτιο

Τριήμερο πένθος κήρυξε ο Δήμος Λαρισαίων για την εκδημία του Μακαριστού Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατιού, από σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου έως το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Προς υλοποίηση έργα προϋπολογισμού 8,6 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Τρικάλων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 8.590.812,47 ευρώ προχωρούν προς υλοποίηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων καθώς υπoγράφθηκε η διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το γυμνάσιο - Λ.Τ. Ιτέας για τη δράση του eTwinning mobility: "Ολυμπιακοί Αγώνες, γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον"

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του Παρισιού για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024, το σχολείο Institution Sacré Cœur de Rouen συμμετείχε σε διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα και διοργάνωσε από τις 15 έως τις 21 Μαΐου 2017 την εβδομάδα OLYMPIADES du Sacré-Coeur.

Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας στο Παγκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Καρδίτσας δηλώνει την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο, που αποφάσισε η Π.Ε. το οποίο θα πραγματοποιηθει την Παρασκευή 13-7-2018 στις 11.30 πμ στην πλατεία Δικαστηρίων και καλεί όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου καθώς και τους πολίτες του Νομού μας να συμμετέχουν σε αυτό.

Αθ. Τσιώνος: Θα περπατήσει ο "Κλεισθένης" στην Καρδίτσα;

Οι «αναδιαρθρώσεις» που φέρνει στο χώρο της τοπικής διοίκησης με το νομοσχέδιο "Κλεισθένης 1" η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σκιαγραφούν ένα πλαίσιο αποπροσανατολισμού και υποταγής των λαϊκών στρωμάτων την ώρα που διευρύνεται η φτώχεια, η ανεργία και η εργασιακή ανασφάλεια στις τοπικές κοινωνίες.

Την Παρασκευή (13/7) πιστώνονται οι πρώτες επιστροφές φόρου εισοδήματος

Εκδόθηκε η πρώτη εντολή πληρωμής μέσω τραπεζών για δικαιούχους επιστροφής φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2017 όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου στο Παγκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει η συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Ν. Καρδίτσας και σε αυτό θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά και οι πολίτες του νομού μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ