.
.
.
.
.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΕΒΕ Καρδίτσας: Έγκριση αιτημάτων οικονομικής ενίσχυσης φορέων και συλλόγων

Στην ομόφωνη έγκριση της εισηγητικής πρότασης ικανοποίησης αιτημάτων οικονομικής ενίσχυσης, φορέων και Συλλόγων, πλην μιας περίπτωσης που υπήρξε αρνητική ψήφος, προχώρησε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας.

Μνημόνιο συνεργασίας Ε.Β.Ε. Καρδίτσας – Δήμου Παλαμά για υλοποίηση προγράμματος του ΕΠΑΝΕΚ

Σε μνημόνιο συνεργασίας θα προχωρήσουν Επιμελητήριο Καρδίτσας και Δήμος Παλαμά, προκειμένου ο δεύτερος να διεκδικήσει και να υλοποιήσει, με την βοήθεια του πρώτου, πρόγραμμα του ΕΠΑΝΕΚ.

Έκτακτη επιχορήγηση 5 εκατ. ευρώ στα ΤΕΙ ανακοινώθηκε στη Σύνοδο Πρυτάνεων των ΤΕΙ

Ο Υπουργός Παιδείας ,Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου ο Γ.Γ του ΥΠΠΕΘ Γιώργος Αγγελόπουλος και ο σύμβουλος του Υπουργού Καθηγητής Παντελής Κυπριανός παρευρέθηκαν την Πέμπτη (12/7) στη Σύνολο των Πρυτάνεων των ΤΕΙ.

Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας: "Για το Συλλαλητήριο της Παρασκευής 13 Ιουλίου"

Το Ν.Τ. Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ αισθάνεται την αγωνία και στηρίζει τον αγώνα όλων των φορέων αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας του νομού μας, απέναντι στην προσπάθεια της υποβάθμισης και απομόνωσης του νομού μας

Με απόφαση υπουργού η έκπτωση του Στέργιου Ψηφή από το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας

Το μπαλάκι στον υπουργό Οικονομικών έριξε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας, για την υπογραφή της πράξης έκπτωσης για τον σύμβουλο κ. Στέργιο Ψηφή που εκλέχθηκε με το συνδυασμό Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο και υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Ευάγγελο Λέμα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ