.
.
.
.
.

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στο Δ.Σ. Καρδίτσας για αιτήματα δημοτών για επέκταση του Δημοτικού φωτισμού (+Βίντεο)

Ο τρόπος ικανοποίησης των αιτημάτων πολιτών για φωτισμό οδών-πλατειών (Φ.Ο.Π.) απασχόλησε επί μακρόν το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (18/7) με αφορμή ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης.

19 προτάσεις για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Η απόφαση της Συγκλήτου που αποστέλλεται στο υπ. Παιδείας

Ενδιαφέρουσες προτάσεις και παρατηρήσεις περιλαμβάνει η τελική πρόταση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προς το υπουργείο Παιδείας. Το Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε την πρόταση για τη νέα αρχιτεκτονική του ιδρύματος και θα την αποστείλει στον υπουργό.

Α.Ο. Σελλάνων: Ήρθαν Πατσαρούχας και Χαντζής – Ανανέωσαν Αρχοντής, Γιαγιάκος και Παπαδημητρόπουλος

Δύο προσθήκες και τρεις ανανεώσεις γνωστοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Α.Ο. Σελλάνων που συνεχίζει εντατικά το "γέμισμα" του ρόστερ ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αλλαγή ρότας από τη Δημοτική Αρχή και παραμονή του Εσπερινού Σχολείου στο φυσικό του χώρο!

Με μια απόφαση που θα την χαρακτηρίζαμε έκπληξη η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας το βράδυ της Τετάρτης (18/7) στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε και έλαβε ομόφωνα από το σώμα τη σύμφωνη γνώμη για την ανάκληση της 270/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη μετεστέγαση του του Εσπερινού Σχολείου Καρδίτσας.

Ξεκινά η κατασκευή 10 κυκλικών κόμβων στην ΠΕ Τρικάλων

Ξεκινά η κατασκευή δέκα κυκλικών κόμβων σε υφιστάμενες διασταυρώσεις εθνικών και επαρχιακών οδών της Π.Ε. Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διευκολύνοντας την κυκλοφορία στα σημεία αυτά, με παράλληλη μείωση της αναμονής των οδηγών λόγω των φωτεινών σηματοδοτών.

Ανακοινώθηκαν οι εκπαιδευτικοί που αποσπώνται στις Βιβλιοθήκες και στα Γ.Α.Κ.

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος (ΕΒΕ) στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες (ΔΒ) και στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ) για το σχολικό έτος 2018-19.

Έργα προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ προχωρούν το επόμενο διάστημα στην Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.612.320,00 ευρώ προχωρούν προς υλοποίηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ