.
.
.
.
.

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018

Δημ. Παπακώστας: "Προς ψήφιση ο Κλεισθένης έως 13 Ιουλίου - Σε επαγρύπνηση η αυτοδιοίκηση!"

Ο κύβος ερρίφθη!......

Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε, το σχέδιο νόμου για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης "Κλεισθένης 1" να εισαχθεί στις Επιτροπές της Βουλής αυτή τη βδομάδα και η συζήτηση/ψήφιση να ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης

Αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα (2/7) από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-2019

Παράσταση διαμαρτυρίας φορέων της Καρδίτσας την Παρασκευή στο νοσοκομείο (+Φώτο +Βίντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας την προσεχή Παρασκευή 6 Ιουλίου, στις 9:30 το πρωί, αποφάσισαν οι φορείς της Καρδίτσας που συμμετείχαν στην σύσκεψη της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο.

Τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Καρδίτσα για φυτεία κάνναβης με 10.000 δενδρύλλια!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Karditsalive.Net μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για τεράστια φυτεία κάνναβης που βρέθηκε στο νομό Καρδίτσας.

Στη φάση της υλοποίησης τρία έργα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σύνταξης – υποβολής και ελέγχου και δόθηκε η έγκριση δημοπράτησης από τη Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Θεσσαλίας σε τρία έργα του Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020, με Δικαιούχο, Κύριο και Φορέα Υλοποίησης το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση το αντλιοστάσιο στο Μέγα ποταμό

Ένα έργο υψηλής σπουδαιότητας για την ευρύτερη περιοχή του Βορειοανατολικού υδραυλικού συστήματος απορροής των υδάτων από την περιοχή της Καρδίτσας, παραδόθηκε χθες προς χρήση.

Στην Καρδίτσα βρέθηκε τη Δευτέρα η Βουλευτής Β΄Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα

Επαφές με τις αρχές της πόλης της Καρδίτσας πραγματοποίησε σήμερα η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ