.
.
.
.

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Νεκρή βρέθηκε η 36χρονη μητέρα και το ενός έτους παιδί της στον Έβρο - Αγνοούνται άλλα δύο μικρά παιδιά

Το άψυχο σώμα της 36χρονης μητέρας και του ενός έτους παιδιού της βρέθηκε από τις τουρκικές αρχές πριν από περίπου μία ώρα στις όχθες του ποταμού Έβρου στο χωριό Saclimuselim που βρίσκεται απέναντι από το Ρήγιο του Δήμου Διδυμοτείχου.

Μη σύννομο το Δ.Σ. της "Λουτρά Σμοκόβου Α.Ε." αποφάνθηκε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Ηχηρή απόρριψη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας για το Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο και την πλειοψηφούσα παράταξη του Δ.Σ. Σοφάδων καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Νet ακυρώθηκαν δύο αποφάσεις τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων όσο και της της Ανώνυμης Εταιρείας "Λουτρά Σμοκόβου Α.Ε."

ΔΔΕ Καρδίτσας: Εν αναμονή του Υπουργείου για έγκριση ολιγομελών τμημάτων

Την έγκριση της πρότασης που κατέθεσε στο Υπουργείο, περιμένει από αυτό η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να γνωρίζει πόσα και ποια ολιγομελή τμήματα θα λειτουργήσουν φέτος στο νομό.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου 22 & 23 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Μολόχας.

Δ.Α.Ο.Κ. Θεσσαλίας: 2ο Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Καρδίτσας και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας της Βαμβακοκαλλιέργειας της χώρας, ενημερώνουν τους βαμβακοκαλλιεργητές της Π.Ε. Καρδίτσας για τις απαραίτητες ενέργειες αποτελεσματικής φυτοπροστασίας των βαμβακοκαλλιεργειών τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ