.
.
.
.

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

"Αξιολόγηση των pellets ξύλου της Συνεταιριστικής ΕΣΕΚ"

Τα στερεά βιοκαύσιμα (solid biofuels) αποτελούν σημαντικές καύσιμες ύλες για την αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας λόγω της χρόνιας εξάρτησης της χώρας μας από τις ορυκτές πρώτες ύλες (πετρέλαιο, λιγνίτης), αλλά και των διακυμάνσεων στις τιμές των καυσίμων γενικότερα.

Εθελοντική συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών σε συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Ομάδα έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας διοργανώνουν Μουσική Εκδήλωση για 4η συνεχή χρονιά με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανατολική και δυτική Αθήνα - Επιστρέφει εκτάκτως ο Πρωθυπουργός

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τις περιφερειακές ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής μετά τις πυρκαγιές που πλήττουν την Περιφέρεια.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 78η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στον Κόζιακα

Εκατοντάδες ορειβάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εκπροσωπώντας 37 Ορειβατικούς Συλλόγους, συνέρρευσαν το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου στον Κόζιακα για να συμμετάσχουν στην 78η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση της Ε.Ο.Ο.Α. που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων.

Δύο συλλήψεις στη Λάρισα για διακίνηση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής (22/7) στην Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 31 και 40 ετών, κατηγορούμενα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Το ΤΟΕΒ Τιτανίου μέλος της σύμπραξης για την πρώτη Ενεργειακή Αγροτική Κοινότητα - Ακολουθούν ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος και Σελλάνων

Τη σύσταση της πρώτης Ενεργειακής Αγροτικής Κοινότητας στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης σήμερα στη Λάρισα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ