.
.
.
.
.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Έφερε "σβούρες" στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας αλλά βγήκε ατσαλάκωτος (+Φώτο)

Άγιο είχε διερχόμενος οδηγός από την Αθηνών – Λαμίας, όταν λίγο μετά τη διασταύρωση της Ανθήλης στο 211ο χμ στο ρεύμα προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του (με πινακίδες κυκλοφορίας Καρδίτσας) με αποτέλεσμα να φέρει σβούρες στο οδόστρωμα και να χτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα πριν ακινητοποιηθεί.

Δημ. Παπακώστας: "Η ορεινή Αργιθέα με συνοχή & σταθερότητα, χωρίς.... πανικούς!!!"

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, έρχεται ο Αύγουστος των εκδηλώσεων,των πανηγυριών, των χορών,του ξεφαντώματος και της γλυκιας Ανταμωσης αποδήμων Αργιθεατων, όπου γης και ντόπιων στα είκοσι χωριά μας.....

Βοήθεια στους πυρόπληκτους από τους αστυνομικούς της Καρδίτσας

Πέντε μόλις ημέρες πέρασαν από την αποφράδα ημέρα και την τεράστια καταστροφή που εκτυλίχτηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής που έμελλε να στιγματίσει παντοτινά, όχι μόνο τις καρδιές των Ελλήνων, αλλά και ολόκληρης της υφηλίου που συγκλονίστηκε από το δράμα και των πόνο των ανθρώπων που βιώσαν από κοντά τα θλιβερά γεγονότα της 23ης Ιουλίου.

Το αποτέλεσμα του DNA έσβησε τις ελπίδες για την 59χρονη Στέλλα Χριστοφίδου από τη Βατσουνιά

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση αναζητήσης της 59χρονης Στέλλας Χριστοφίδου που γεννήθηκε στη Βατσουνιά Καρδίτσας και τα τελευταία χρόνια διέμενε στο Μάτι Αττικής που θρηνεί δεκάδες νεκρούς από την φονική πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στη Μαγνησία

Εξαρθρώθηκε, έπειτα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Μαγνησίας.

Τον Σεπτέμβριο η έκδοση πρόσκλησης ύψους 15,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για εγγειοβελτιωτικά έργα

Ο κ. Αγοραστός μιλώντας σε δημοσιογράφους επεσήμανε ότι «μετά την εκχώρηση που έγινε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του μέτρου για τις έγγειες βελτιώσεις στον αγροτικό τομέα για τα εγγειοβελτιωτικά έργα έως προϋπολογισμού 2,2 εκ. ευρώ, η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο να εκδώσει την πρόκληση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ