.
.
.
.
.

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018

Δημ. Παπακώστας: "Αναπλάσεις πλατειών σε Ανατολική Θεσσαλία - Χωματόδρομοι στη Δυτική!..."

Με χαρά, χωρίς φθόνο ή κακεντρέχεια, βλέπουμε εμείς οι ... νοτιοδυτικοί Θεσσαλοί, της ορεινης Αργιθέας Καρδίτσας, να δίνονται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας κονδύλια ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ (7.000.000) για αναπλάσεις πλατειών σε νομό Λάρισας και Μαγνησίας κυρίως, και από μία σε Ν. Καρδιτσας και Τρικάλων...

Ερωτηματικά και ασάφειες στην πρόταση του Υπουργείου για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Καρδίτσας

Σημαντικές αλλαγές που έχουν και θετικό και αρνητικό πρόσημο για την Καρδίτσα φέρνει η πρόταση του υπουργείου που είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του τμήματος Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κ. Γιώργο Νταλό.

Επίσκεψη του διοικητή της Π.Υ. Λάρισας στον Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας

Το πρωί της Τρίτης (3/7) πραγματοποιήθηκε από το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Πύραρχο κ. Ζήση Μπρούζα, εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Ιωάννη Τόλια.

Στη δημοσιότητα η προκήρυξη για τη Β' ΕΣΚΑΘ (2018-2019)

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα από την ΕΣΚΑΘ η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους με την έναρξη να γίνεται στις 3 Νοεμβρίου 2018 ενώ η κλήρωση στις 16 Σεπτεμβρίου.

Δήμαρχος Λαρισαίων: "Χρειάζεται σημαντικές αλλαγές το σχέδιο για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας"

Την πρώτη δήλωση αναφορικά με το σχέδιο - πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είχαμε από το Δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος και ζήτησε σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης.

Φ. Αλεξάκος: "Η θετική επίδραση του νοικοκυρέματος του Δήμου στην καθημερινότητά μας - Η περίπτωση της Σ.Α.Τ.Α."

Υπάρχει ίσως η αντίληψη σε ικανό αριθμό δημοτών ότι το νοικοκύρεμα και η βελτίωση των οικονομικών του Δήμου τους, δεν τους αφορά. Ότι είναι μια εσωτερική υπόθεση των Δημοτικών αρχών και ακόμη χειρότερα ένα πεδίο αντιπαράθεσης συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Στο Καλλίθηρο Καρδίτσας η μεγαλύτερη φυτεία κάνναβης στην Ελλάδα (+Φώτο +Βίντεο)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη, 3 Ιουλίου, το μεσημέρι, ο 44χρονος που, σύμφωνα με την Αστυνομία, ομολόγησε ότι ήταν αυτός που καλλιεργούσε τα πάνω από 10.500 δενδρύλλια χασίς, σε περιοχή κοντά στο Καλλίθηρο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ