.
.
.
.
.

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Από 1η Αυγούστου οι αιτήσεις για μία θέση Ειδικού Συμβούλου στο ΕΒΕ Καρδίτσας

Στην πρόσληψη ενός Ειδικού Συνεργάτη θα προχωρήσει το Επιμελητήριο Καρδίτσας το επόμενο χρονικό διάστημα και μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δημ. Παπακώστας: "Δ.Σ. Αργιθέας στο Πετρίλο: Ενωτικό Διαπαραταξιακο Προσκλητήριο!"

Σε ήπιο -πολιτισμένο κλίμα έγινε η συνεδρίαση του ΔΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ στην ιστορική έδρα του Δήμου,την κοινότητα Ανατολικής Αργιθέας, το Πετρίλο [έδρα της ΠΕΕΑ το 1944-Κυβερνηση Εθνικής Απελευθέρωσης.... "κυβέρνηση του βουνού"].

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στο έργο κατασκευής της Λιμνοδεξαμενής Ξηριά

Για την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται στη Λιμνοδεξαμένη Ξηριά στον Αλμυρό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφέρειας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Βόλος: Τραυματίστηκε σοβαρά 71χρονος σε τροχαίο στην Αναλήψεως

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στον Βόλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 71χρονος. το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 80χρονο που κινούταν επί της Μαυροκορδάτου, παραβίασε πινακίδα Stop με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δίκυκλο που κινούταν επί της οδού Αναλήψεως. 

Ξεκινούν την Τρίτη 31 Ιουλίου οι αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Ενεργοποιείται από αύριο, 31 Ιουλίου 2018, η δυνατότητα υποβολής αίτησης ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.

Στις 30 Σεπτεμβρίου το δημοψήφισμα στα Σκόπια για τη συμφωνία των Πρεσπών

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, αποφάσισε προ ολίγου η βουλή της ΠΓΔΜ, με τις ψήφους του κόμματος του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και αλβανόφωνων κομμάτων.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Αττική

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας, το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση Ιδ. Δικαίου Ν. Καρδίτσας και το Συνδικάτο οικοδόμων Ν. Καρδίτσας συνεχίζουν να συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τους πληγέντες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής:

Παράταση εισφορών μηνός Ιουνίου για τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοίνωσε την παράταση έως την Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018, της προθεσμίας καταβολής των εισφορών του μηνός Ιουνίου 2018 για τους Μη Μισθωτούς ασφαλισμένους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ